Club nieuws AVV Alphen

Trainers jeugdselecties bijna rond

www.avvalphen.nl
Door voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang en we zijn verheugd mede te kunnen delen, dat bijna alle jeugdselectieteams voor zien zijn van een trainer.
Helaas heeft Cor Stols donderdag aangegeven om onze afspraak om trainer van Alphen C1 te worden ingetrokken. 
Veranderde werkzaamheden en werktijden hebben hem helaas doen besluiten om toch niet verder te gaan. 

De overige trainers stellen wij graag aan u voor, zover deze nog niet bekend zijn.

Joran Uitzetter volgend seizoen trainer Alphen A1
Na gesprekken met diverse kandidaten hebben we besloten om voor volgend seizoen in zee te gaan met Joran Uitzetter als trainer van Alphen A1. Als ARC-er van het moeilijk om Joran (31) aan ons te binden. Het is ons dan ook gelukt om na drie keer Joran te strikken nadat hij zijn ambities niet kon waarmaken bij ARC voor volgend seizoen. Op dit moment is Joran Uitzetter, in het bezit van TC3, voor het tweede seizoen de trainer van ARC A2. Daarvoor was hij assistent bij B1 en A1 met Rob de Lange als trainer. Hij begon elf jaar gelden bij Cor Koopman om als CIOS leerling de beginselen van het trainersvak te leren. Hij werd trainer van de selecties van ARC F en E om ook de voetbalopleiding over te nemen van Cor Koopman. Met Joran, klein van stuk, denken we een trainer te hebben vastgelegd die ons kan helpen om de doelstelling te verwezenlijken met zijn enthousiasme en frisse kijk op het voetbalspel. Als medewerker van de sport BSO en werkzaam in het zwembad als toezichthouder en zwemdocent zal hij mogelijk geen vreemd gezicht zijn. Wij wensen Joran dan ook veel plezier toe met zijn nieuwe functie als trainer Alphen A1.
 
Ad de Lange volgend seizoen trainer Alphen B1
Hij was er even klaar mee gaf hij aan vorig jaar januari toen ik hem vroeg naar zijn plannen voor dit seizoen. Nu is Ad al weer vanaf half november actief als trainer van Alphen B1, met assistentie van Pascal Mulder. Dit omdat de toenmalige trainer Jeroen de Pater aan had gegeven te stoppen. Ad was toen bereid om weer in te stappen. Als voornamelijk trainer van Alphen D1 dacht hij dat deze leeftijd het best bij hem paste. Maar tijdens de gesprekken voor volgend seizoen gaf Ad aan dat B-junioren ook wel erg aantrekkelijk is en dat na een rustige periode het wel weer erg was gaan kribbelen. Wij zijn daar blij mee omdat we denken met Ad een trainer in huis te hebben die weet hoe het is om binnen AVV Alphen werkzaam te zijn, maar ook nog spelers beter kan maken, wat in deze fase van hun ontwikkeling belangrijk is. Wij wensen Ad dan ook veel plezier toe als trainer Alphen B1.  
 
Erwin van der Starre volgend seizoen trainer Alphen D1
Volgend seizoen zal Erwin van der Starre de nieuwe trainer worden van de talenten van Alphen D1. Erwin, die afkomstig is uit Almere en al weer enkele jaren woonachtig is in Alphen aan den Rijn, speelt nu al weer, niet onverdienstelijk, drie seizoenen in de senioren selectie van de AVV Alphen. Zo is hij in contact gekomen met de jeugdafdeling en heeft dit geleid tot het aanvaarden van de functie trainer Alphen D1. Erwin van der Starre (32) is zijn trainers carrière begonnen bij Almere waar hij vier seizoen werkzaam was bij F, D1 en C1 om daarna te stoppen vanwege tijdgebrek. Zijn opleiding heeft hij genoten bij het ALO in Amsterdam en is in het dagelijks leven werkzaam als belastingdeurwaarder. Op dit moment is Erwin trainer van Alphen C1 waar hij een maand geleden deze functie heeft opgevuld en dus kennis heeft kunnen nemen van de cultuur binnen de AVV Alphen; ‘Er moet een klein knopje om’, was zijn commentaar. Maar daar hebben wij het volste vertrouwen in en wensen hem dan ook veel plezier toe als trainer van Alphen D1.
 
Hans Verkerk volgend seizoen trainer Alphen E1
Met het aanstellen van Hans Verkerk als trainer van Alphen E1 twee seizoenen geleden hebben we een stap voorwaarts gemaakt met betrekking tot de opleiding bij de basis. Ook voor het volgende seizoen zal Hans verbonden zijn als trainer van Alphen E1. De ervaren Hans Verkerk (54) is voor de echte AVV Alphen leden geen onbekende binnen de vereniging. Een echte verenigingsman ook, de ideale trainer om de E1 te begeleiden. Hij is en blijft rustig in zijn benadering van de spelers wat erg belangrijk is bij deze functie om tijdens trainingen situaties uit te leggen. Als jeugdtrainer begon Hans bij de E-pupillen om bij de A1 junioren te eindigen nu al weer enkele seizoenen geleden. Daarna was hij actief als trainer van Alphen 2. Wij wensen Hans Verkerk veel plezier met deze functie.
 
Cris Zwanenburg volgend seizoen trainer Alphen F1
Ook komend seizoenen zal Cris Zwanenburg trainer zijn van Alphen F1. Op dit moment vervuld Cris ook deze functie bij F1 wat hij met veel enthousiasme doet. Met Cris hebben we een jonge trainer uit de eigen vereniging weten vast te houden, waar we erg blij mee zijn. Naast zijn enthousiasme is Cris ook nog ambitieus en wil verder in het trainersvak. Hij wil dit geleidelijk aan doen zoals hij dit ook met zijn studie doet. Dit jaar doet Cris een opleiding via LOI om zich te verdiepen in het trainersvak. Cris, die in Alphen A1 speelt, wil zich via een gedegen opbouw verder ontwikkelen. Wij van de AVV Alphen willen hier graag aan meewerken en wensen hem veel plezier toe.


 
www.avvalphen.nl
Hier nog een reminder voor de stroopwafelactie van de JO13 en JO15. Bestellen kan nog t/m 12 april a.s. en vanaf 19 april a.s. worden… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Op papier wederom een lastige pot voor de oranjehemden. De uitwedstrijd was destijds in 3-3 geëindigd en Warmunda staat toch hoger… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Op zondag 17 maart was het zover! Alle prijswinnaars van de Grote Clubactie 2023 gingen die dag met elkaar naar de Eredivisiewedstrijd… Meer >
 
www.avvalphen.nl

Guppentraining bij AVV!

19 maart 2024
Is uw kind tussen de 4-6 jaar? Kom dan eens met hem / haar naar onze gratis guppentraining. Wij starten elke zaterdag op… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23-12-2023
Meer >
 
 

Kerstvakantie

13-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven