Club nieuws AVV Alphen

Nieuwe jeugdscheidsrechters AVV Alphen geslaagd voor cursus KNVB

door
www.avvalphen.nl
AVV Alphen is sinds kort goed bedeeld met een jeugdig scheidsrechterskorps. De vereniging is enorm blij  met deze scheidsrechters, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Met deze 8 nieuwelingen heeft  wedstrijdsecretaris jeugd, Steven van der End het een stuk gemakkelijker gekregen in de aanstelling van scheidsrechters voor de wedstrijden van de jeugd op zaterdag.
Scheidsrechter zijn is niet altijd gemakkelijk want bij discutabele  beslissingen van de scheidsrechter heeft de scheidsrechter het altijd gedaan in de ogen van de mensen die er om heen staan.
Deze jonge scheidsrechters hebben een pupillencursus van de KNVB gevolgd  en  met een diploma afgesloten;  zij  kennen nu de regels en passen deze naar eer en geweten toe.
Deze toppers ( want zo mogen ze best genoemd worden) worden begeleid door ervaren mensen binnen de vereniging. Hun toekomst is misschien wel – wie weet! - betaald voetbal scheidsrechter.
Hou ze maar in de gaten want het zou  leuk zijn als het over 10 jaar echt zo is.
Het bestuur feliciteert de nieuwe scheidsrechters en wenst hen veel plezier bij het fluiten.

“Met speciale dank aan de Bingocommissie die er voor zorgde dat de scheidsrechters konden worden uitgerust met scheidsrechter tenues”. 


Bert Uithol

V.l.n.r. Lars van den  Nieuwendijk, Timo de Groot, Menno de Bruin, Bob de Lange, Drazic de Hey, Chelsea Saunier, Christian van Baarle en scheidsrechterscoördinator jeugd Bert Uithol. (Helaas ontbreekt Lars Tipker  op de foto)
 
 


 

 
www.avvalphen.nl
Hier nog een reminder voor de stroopwafelactie van de JO13 en JO15. Bestellen kan nog t/m 12 april a.s. en vanaf 19 april a.s. worden… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Op papier wederom een lastige pot voor de oranjehemden. De uitwedstrijd was destijds in 3-3 geëindigd en Warmunda staat toch hoger… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Op zondag 17 maart was het zover! Alle prijswinnaars van de Grote Clubactie 2023 gingen die dag met elkaar naar de Eredivisiewedstrijd… Meer >
 
www.avvalphen.nl

Guppentraining bij AVV!

19 maart 2024
Is uw kind tussen de 4-6 jaar? Kom dan eens met hem / haar naar onze gratis guppentraining. Wij starten elke zaterdag op… Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven