Club nieuws AVV Alphen

DROOMBAAN VOOR WILLEM LOK

www.avvalphen.nl
Willem Lok neemt met onmiddellijk ingang afscheid van zijn club AVV Alphen. Hij heeft een droombaan gevonden, die hem noopt om direct met zijn activiteiten bij de AVV Alphen te stoppen. Willem zei hierover; “Ik heb een andere baan gevonden die niet meer te combineren is met het trainerschap bij AVV Alphen. Ik word hoofddocent voetbal van de Technische Universiteit te Delft. De TU heeft een afdeling sport en cultuur voor de studenten en in de afdeling sport ga ik de beide voetbalclubs, Ariston 80 de zaterdagafdeling (3de klasse) en Taurus de zondagafdeling (4de klasse) trainen, begeleiden en coachen. Daar de zondag afdeling op dit moment geen trainer heeft, moet ik mijn werkzaamheden met onmiddellijke ingang starten. Ik ben van dinsdag t/m zondag bezet en ik zal mij ook inzetten om invulling te geven aan vele nevenactiviteiten die vaak ook gedurende de dag worden georganiseerd. Combinatie met andere trainers-activiteiten zijn niet meer mogelijk. Deze vaste fulltime (droom)baan in het voetbal geeft mij veel zekerheid voor de toekomst.” Willem gaat verder; ”Met pijn in mijn hart moet ik dus van de AVV Alphen afscheid nemen, want ik heb het erg naar mijn zin gehad. Vele leuke mensen ontmoet en in mijn ogen is het een club in opkomst met een groeiende en bloeiende jeugdafdeling, waar vele uitstekende vrijwilligers aan de slag zijn om de kids een leuke tijd te bezorgen. Maar zo gaat dat in het leven/voetbal, soms is er een kans die je niet kan laten schieten”.
 
Als trainer van onze D1 en de trainer van de E en F pupillen op de woensdagmiddag heeft hij veel inzet getoond om het niveau van de spelers te verbeteren. Ook voor hen heeft Willem nog fijne woorden te zeggen: “Ook wil ik alle spelers bedanken voor de prettige samenwerking. Ik heb heel veel lol beleefd met de jongens en meiden van de D-1, de F-jes en E-tjes. Ik hoop dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het voetbalplezier. Ik wens de stagiaires veel succes. Het zijn fijne gasten en doen super werk voor AVV Alphen”
 
Dat Willem in de korte tijd dat hij binnen AVV Alphen heeft getraind een binding met vele personen heeft opgebouwd, blijkt wel uit het feit dat hij vele fijne reacties en gelukwensen heeft gehad. ”Ik wil daarom allen mensen bedanken voor hun warme reacties. AVV Alphen is dit voetbalseizoen een beetje mijn club geworden en dat zegt genoeg. Ik zal de club zeker blijven volgen en als de tijd het toelaat vast nog regelmatig te vinden zijn op de velden bij de club.”.
 
Willem Lok zal toch nog even bij AVV Alphen te vinden zijn. In de Meivakantie van 5 t/m 8 mei a.s. zal hij de Kidz Voetbaldagen leiden, waar nu de inschrijving voor mogelijk is. Samen met de vrijwilligers van AVV Alphen hoopt hij op een grote opkomst, zodat de voetbaldagen een niet te vergeten evenement zal worden. Willem geeft nog aan dat ook voor spelers van andere verenigingen inschrijving mogelijk is. “Hoe meer zielen des te meer vreugd”.
 
Tot slot; “Bedankt voor de prettige samenwerking, de warme ontvangst bij DE club uit Alphen aan den Rijn en aan allen een welgemeende voetbalgroet, Willem Lok”.


 
www.avvalphen.nl
Op maandag 22 april jl. bereikte ons het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerde Erelid Jan Ederveen op 88-jarige leeftijd is… Meer >
 
 
Afgelopen zaterdag 13 april jl. werd de kantine omgetoverd tot een heus restaurant, waar de spelers van de J015-1 hun familie… Meer >
 
Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23-12-2023
Meer >
 
 

Kerstvakantie

13-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven