Club nieuws AVV Alphen

Technische leiding seizoen 2015/2016 gevormd

www.avvalphen.nl
Na het vertrek van de Technisch Jeugd Coördinator Rien van Elk aan het einde van het vorig seizoen, is niet direct overgegaan om een nieuwe technische coördinator aan te stellen. Er werd een technische visie opgesteld, om elke speler, ongeacht zijn of haar aanvangsniveau, door middel van een gestructureerde aanpak en in een veilige omgeving als individu maximaal te laten ontwikkelen op voetbaltechnisch, sociaal en persoonlijk vlak. We willen de omstandigheden creëren zodat talenten zich dusdanig profileren dat zij kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Uitgaande van plezier, passie, veiligheid en talent. Na vele gesprekken en raadgevingen van diverse kanten is er besloten om met een technische leiding van drie personen te gaan opereren. Verder is het onze doelstelling om talenten de mogelijkheid te geven zich dusdanig te profileren dat zij kunnen doorstromen naar een hoger niveau.
 
Ad de Lange had hierover duidelijke ideeën, die na een gesprek met de voorzitter Willem Baart en ondertekende ten uitvoer worden gebracht. Een belangrijk uitgangspunt was om personen met een AVV ALPHEN achtergrond voor de functies te vragen. Wij kunnen nu de nieuwe technische leiding van AVV ALPHEN aan u voorstellen.

De technische leiding zal bestaan uit;

De OTC
Verantwoordelijk binnen de technische organisatie voor het vastleggen en uitzetten van een strategie, draagt zorg dat de plannen worden uitgevoerd, en zal telkens ook betrokken blijven bij de processen om te garanderen dat de kwaliteit op het gewenste niveau blijft.

De TTC
De trainerscoördinator is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het trainingsplan van de club. Hij bespreekt hiervoor de trainingsaanpak met de trainers en stemt de doelen met hen af. De trainers vallen onder zijn verantwoordelijkheid en overlegt met de Technische leiding het plan van aanpak met betrekking tot de trainingen. Opleiding van trainers is o.a. een belangrijke taak van de coördinator.

De STC
Geeft uitvoering aan het scouting-plan en begeleiden van de interne scouts.
Iedere jeugdspeler heeft zijn of haar speelkwaliteiten. Kwaliteiten die al bekend of nog onbekend kunnen zijn maar door een geoefend oog wel herkend kunnen worden. AVV ALPHEN heeft talenten. Om deze talenten in beeld te brengen en goed op te leiden dient er een goed gecoördineerd scoutings-plan te worden uitgevoerd.
 
Als OTC zal gaan functioneren ANDRE ZUIDAM.
André is sinds kort woonachting in Leiderdorp en is werkzaam als marketeer bij een software bedrijf in Gouda, Every Angle genaamd.
Hij is van jongs af aan verbonden aan AVV ALPHEN. Als kind ging hij al met zijn vader (Gerard Zuidam) mee naar de club. Tot vorig seizoen heeft Andre bij AVV ALPHEN gevoetbald en heeft hele jeugdopleiding doorlopen van de F1 t/m A1. In de senioren heeft altijd selectievoetbal gespeeld en de laatste seizoenen vooral in het tweede, waar hij vorig seizoen nog het kampioenschap mee behaalde. Naast het zelf voetballen, heeft hij voorheen ook training gegeven aan de Guppen, F1, E1, C1 en B1. Ook op het organisatorische vlak was André actief en is hij 3 jaar actief geweest in de jeugdcommissie als secretaris en actief betrokken bij allerlei jeugdactiviteiten.
 
Als TTC zal gaan functioneren JERRY VAN ELSEN.
Jerry van Elsen heeft in het huidige seizoen de leiding over de zaterdagselectie van FC De Meer.
Als speler was Jerry actief bij Alphense Boys, AVV Alphen en Alphia, dus geen onbekende binnen AVV ALPHEN. Nadat hij was gestopt als speler, is hij als trainer werkzaam en was hij verantwoordelijk voor de selecties van AVV ALPHEN, Floreant, Nicolaas Boys, Kouderkerk en Esto. Jerry van Elsen heeft dus veel ervaring als trainer en speler. Hij is erg gedreven en hij kan een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers en trainers. Jerry zal het komende seizoen ook gaan functioneren als trainer van de A-juniorenselectie.
 
Als STC zal gaan functioneren AD DE LANGE.
Ad de Lange heeft ook een lange status binnen AVV ALPHEN, als speler en trainer. Ad is de afgelopen jaren actief als jeugdtrainer. De laatste jaren heeft als trainer van de D1 en B1 gefungeerd. Ad heeft zijn AVV ALPHEN netwerk gebruikt om een eerste aanzet te geven aan de nieuwe technische leiding binnen de jeugdafdeling. Hij weet welk spelerspotentieel binnen AVV ALPHEN aanwezig is, hoe spelers zich kunnen verbeteren en wat belangrijk is voor de ontwikkeling van iedere individuele speler.
 
De jeugdafdeling van AVV ALPHEN is bijzonder blij met de nieuwe technische leiding en heeft vertrouwen in de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling. Binnenkort hopen wij u te kunnen informeren over onze trainers staf.
 
Wim Bloothoofd
Voorzitter Jeugd.
 


 
www.avvalphen.nl
Op maandag 22 april jl. bereikte ons het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerde Erelid Jan Ederveen op 88-jarige leeftijd is… Meer >
 
 
Afgelopen zaterdag 13 april jl. werd de kantine omgetoverd tot een heus restaurant, waar de spelers van de J015-1 hun familie… Meer >
 
Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23-12-2023
Meer >
 
 

Kerstvakantie

13-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven