Club nieuws AVV Alphen

Verkiezing Clubheld: Stem nu op Hassan!

www.avvalphen.nl
Het Algemeen Dagblad heeft een actie ontwikkeld waarbij elke vereniging zijn eigen clubheld mag voordragen. Dat moet een vrijwilliger zijn die binnen de vereniging veel werk verricht. Het bestuur heeft hiervoor Hassan El Bouny genomineerd. Er was zeer veel keus uit de vele vrijwilligers die er zijn, maar uiteindelijk is de keus op Hassan gevallen. Belangrijke reden voor ons is ook de hoofdprijs: mocht Hassan voldoende stemmen krijgen, dan kan ons dat liefst 25.000 euro opleveren!

Daarom roepen wij alle leden op te stemmen op Hassan en geef dit ook door aan familie, vrienden, collega's enz. 
Vanaf 14 maart tot en met 26 april 2015 kan er gestemd worden door je familie, vrienden en clubgenoten.  
   
 
De 3 meest gestelde vragen op een rij
Er zijn veel enthousiaste reacties op de verkiezing, maar een aantal punten is niet voor iedereen duidelijk. We geven je graag een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden.
 
1) Maken alleen clubhelden van de grote verenigingen kans op de titel?
Nee, in elke gemeente zijn er 2 titels te winnen: de clubheld met het meeste stemmen en de clubheld met het hoogste gekregen gemiddelde cijfer. Met beide titels maakt Hassan uiteindelijk kans om provinciewinnaar te worden, waarna een vakjury beslist wie de landelijke winnaar wordt. Let op: om een gemeentetitel te behalen moeten wel minimaal 50 stemmen behaald worden.
 
2) Wanneer is iemand een clubheld?
Een clubheld is iemand die als vrijwilliger werkzaamheden voor de vereniging verricht. Hij/zij mag niet in loondienst zijn van de vereniging en alleen vrijwilligers van sportverenigingen die aangesloten zijn bij een landelijke sportbond die op haar beurt is aangesloten bij NOC*NSF komen in aanmerking.
 
3) Wat kan je doen om veel stemmen te krijgen voor Hassan?
Een e-mail sturen naar familie, vrienden en clubgenoten met een oproep om te stemmen werkt vaak het allerbeste. Daarnaast is het de moeite waard om de nominatie van Hassan via social media zoals Facebook en Twitter te doen. 
 


 
Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >
 
Op deze mooie zaterdagmiddag is Sportpark De Meerhorst een fijne plek om te vertoeven. Een lekker weertje met ongeveer 23 graden is… Meer >
 
www.avvalphen.nl
De jongens van de JO11-1 zijn 2e Paasdag goed bezig geweest tijdens het Paastoernooi van Sportlust '46 in Woerden. Met één… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23-12-2023
Meer >
 
 

Kerstvakantie

13-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven