Club nieuws AVV Alphen

NFOS stopt activiteiten

www.avvalphen.nl
Wij ontvingen vandaag (23 maart 2015) onderstaand bericht van NFOS. Via dit bedrijf kregen onze jeugdspelers gratis fysiotherapie, maar daaraan komt voorlopig een einde. In het bericht wordt een en ander verklaard. Uit eerdere publicaties in de pers waren er al vraagtekens gerezen over de betrouwbaarheid van NFOS door enkele zorgverzekeraars.
Met nadruk willen wij stellen, dat bij AVV Alphen niets gebleken is van fraude of iets dergelijks.- voor zover bij bestuur bekend - niets is gebleken van enige fraude of andere duistere zaken.
Uiteraard houden wij u over de voortgang op de hoogte.

Het bericht dat wij ontvingen luidt:

Geachte heer Groenewoud,


Enkele weken geleden heeft NFOS overleg gehad met een van haar gecontracteerde zorgverzekeraars. Helaas hebben wij vanaf 1 april 2015 niet meer de zekerheid dat een van de zorgverzekeraars de behandelingen vergoedt van de zorg die de fysiotherapeuten van NFOS voor uw leden verzorgt.
Gezien het feit NFOS alleen haar fysiotherapeutische ondersteuning aan alle clubleden wil aanbieden en het gebrek van dit contract het niet meer mogelijk maakt voor al uw leden, heeft de directie van NFOS besloten de werkzaamheden per 1 april 2015 helaas bij alle sportverenigingen te moeten opschorten tot er meer duidelijkheid is.

Aangezien NFOS vanaf 1 april 2015 niet haar zorgverlening kan aanbieden op uw vereniging zullen de leden gebruik moeten maken van een andere fysiotherapeut . NFOS kan in deze zoektocht adviseren indien hier behoefte aan is. Wij bieden onze excuses voor het ongemak.

Graag hadden wij ook uw vereniging tot het einde van het voetbalseizoen willen ondersteunen, maar door deze onverwachte situatie kan NFOS niet haar visie uitwerken, namelijk iedereen verantwoord te laten bewegen .
NFOS is druk bezig om voor volgend voetbalseizoen alle zorgverzekeraars weer te contracteren zodat alle enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten er voor jullie leden kunnen zijn.

Wij vertrouwen op uw begrip. Mocht u toch nog vragen hebben dan horen wij dat graag.


Met sportieve groet,

De directie van NFOS
 

 


 
www.avvalphen.nl
Hier nog een reminder voor de stroopwafelactie van de JO13 en JO15. Bestellen kan nog t/m 12 april a.s. en vanaf 19 april a.s. worden… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Op papier wederom een lastige pot voor de oranjehemden. De uitwedstrijd was destijds in 3-3 geĆ«indigd en Warmunda staat toch hoger… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Op zondag 17 maart was het zover! Alle prijswinnaars van de Grote Clubactie 2023 gingen die dag met elkaar naar de Eredivisiewedstrijd… Meer >
 
www.avvalphen.nl

Guppentraining bij AVV!

19 maart 2024
Is uw kind tussen de 4-6 jaar? Kom dan eens met hem / haar naar onze gratis guppentraining. Wij starten elke zaterdag op… Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven