Club nieuws AVV Alphen

ONDERHOUDSDAG 18 JUNI - JIJ KOMT TOCH OOK?

www.avvalphen.nl
Op de Buitengewone Ledenvergadering van 20 april jl. heeft het bestuur groen licht gekregen de Onderhoudsdag 2016 te laten doorgaan. Dat is natuurlijk fijn voor het bestuur, omdat zij al wat voorbereidingen getroffen hadden en voorwerk gedaan hebben.

Maarrrrrrrrrrrr! Om het allemaal te kunnen uitvoeren zijn heel wat vrijwilligers nodig op die dag en je weet: VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK.

Dus richten we een verzoek aan alle leden, ouders/verzorgers van jeugdleden en iedereen die ons een goed hart toe draagt, zich tot 10 juni a.s. aan te melden als vrijwilliger voor die dag. Dat kan op verschillende manieren:
  1.  Er hangen aanmeldingsformulieren op het prikbord in de kantine. Vergeet niet er bij te vermelden wat je het liefst wil doen! of:
  2.  Een e-mail naar Ilona de Graaf, onze vrijwilligerscoördinator, en haar mailadres is: ikhelp@avvalphen.nl
Wat hebben we allemaal nodig?
  • Dakbedekking kantine, incl. randen:                               18 personen
  • Buitenschilderwerk                                                         13 personen                    
  • Opknappen bestuurskamer/kantoor                                 4 personen
  • Schoonmaken,snoeien, opruimen                                    21 personen
  • Afdak                                                                                7 personen
  • Bar/catering/kantine                                                         3 personen
Totaal dus een kleine 70 man (of vrouw) en dat is een geschat aantal.
Natuurlijk wordt er gezorgd voor de inwendige mens.

Voor elk onderdeel zoeken we een zogenaamde  kartrekker, dus iemand die met verstand van zaken de klus leidt en begeleidt, maar dus ook uitvoerders. Kortom: elke hand die we hebben, steunt ons geweldig.
Mochten we er niet in slagen, voldoende mensen bij elkaar te krijgen -  en dat zou ons bijzonder tegenvallen! - dan zullen we professionals moeten inhuren en dat is een zeer kostbare zaak, waardoor de kosten meer dan  verdubbeld zullen worden. En dat willen we toch niet?

Daarom rekenen we op JOU!

Namens het bestuur,
Aad Groenewoud - secretaris

 


 
Afgelopen zaterdag 13 april jl. werd de kantine omgetoverd tot een heus restaurant, waar de spelers van de J015-1 hun familie… Meer >
 
De voetbalwedstrijd Nicolaas Boys - Avv Alphen wordt aanstaande zaterdag live op de radio uitgezonden door Studio Alphen.… Meer >
 
Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen… Meer >
 
Op deze mooie zaterdagmiddag is Sportpark De Meerhorst een fijne plek om te vertoeven. Een lekker weertje met ongeveer 23 graden is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23-12-2023
Meer >
 
 

Kerstvakantie

13-12-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven