2-1

Scheidsrechter:   El Bouny, H.… (+1)

25-04-2015 Alphen D2 - DSO D4

In de laatste thuiswedstrijd komt DSO op bezoek. DSO blijkt maar 10 man bij zich te hebben, dat lijkt voordelig. Aan onze kant is Stefan er niet bij

Alphen begint zoals de laatste tijd wel vaker wat voorzichtig aan de wedstrijd. DSO speelt redelijk fel en heeft een paar handige voetballertjes in het team die het de verdediging soms aardig moeilijk maken. Maar in principe heeft de D2 het redelijk onder controle en zo kabbelt de eerste helft een beetje voort. Pas vlak voor rust is het Kyle die een mooie steekpass van Ratko keurig afrond en ervoor zorgt dat we met 1-0 de rust in gaan.

In de tweede helft wordt het er niet veel beter. Alphen speelt steeds slordiger en DSO begint onder onder luide aanmoediging van het meegereisde publiek steeds beter in de wedstrijd te komen. Er ontstaan soms hachelijke situaties voor het doel val Alphen. Zo kan Olivier maar net op het laatste moment een speler blokkeren die bijna vrij voor het doel kon uithalen. Dan scoort Chelsea de 2-0 na, eindelijk, een keer goed combineren waardoor er wat opluchting ontstaat. Helaas gaat de D2 er niet rustiger of beter van spelen en de tegenstander gaat er vol tegenaan en zorgt dat Luuk weer een paar geweldige reddingen moet doen om het team in de race te houden.

Niet onverwacht valt een paar minuten voor tijd toch de 2-1 en wordt het de laatste minuten toch weer spannend of we niet weer tegen een gelijkspel aan gaan lopen maar gelukkig kan Alphen de voorsprong behouden, al is het net met de hakken over de sloot.

Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen in en tegen de hazerswoudse boys, die bij winst kampioen kunnen worden, dus we kunnen een zeer gemotiveerde tegenstander verwachten. Hopelijk laat de D2 wat meer van zijn kwaliteiten zien.

Alphen D2 - DSO D4 : 2-1