De wedstrijd die de D2 niet mocht winnen

www.avvalphen.nl
Haz. Boys D2
Alphen D2
02-05-2015
7-0

Scheidsrechter:   Werken, P. vd
De wedstrijd die de D2 niet mocht winnen

02-05-2015 Hazerswoudse Boys D2 - Alphen D2

Op deze laatste wedstrijd van het seizoen is de cirkel voor de D2 rond. We eindigen net als we zijn begonnen in en tegen hazerswoude D2. Werd de eerste beker wedstrijd nog een makkelijke 2-4 overwinning, maar inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heeft Alphen een mooie 3e plaats bemachtigt maar kan Hazerswoude bij winst vandaag op hun eigen thuisveld kampioen van onze competitie worden.

En zoals we van te voren al een beetje konden verwachten heeft Hazerswoude er echt alles aan gedaan om te zorgen dat de winst vandaag binnengesleept gaat worden. Met maar liefst 4 hazerswoudse D1 spelers op het veld en een enorme chagrijnige thuisfluiter als scheidsrechter is het bij voorbaat al onbegonnen werk om hier een goede resultaat neer te zetten. Jammer dat het zo moet, maar er is helaas niets aan te doen.

En over de wedstrijd zelf gaan we ook niet veel woorden aan vuil maken. In de eerste minuten is Alphen te afwachtend en komen we al snel met 0-2 achter. En eigenlijk is de wedstrijd dan al gespeeld. Daarna komt Alphen wel beter in het spel en is zeker niet de mindere op het veld maar aan onze kant gaan de kansen er niet in en Hazerswoude loopt uit tot een geflatteerde 7-0 overwinning.

En zo eindigt het seizoen van de D2 met een niet zo fijne wedstrijd, maar toch mogen we trots zijn op het afgelopen seizoen! Zoals ik al eens eerder heb aangegeven, in de verslagen zijn het de doelpunten makers die bijna automatisch de meeste aandacht krijgen. Toch wil ik nog een keer benadrukken dat doelpunten makers het nooit alleen kunnen en zonder mede aanvallers, middenvelders , verdedigers en keeper geen wedstrijd kunnen winnen.

Daarom wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om Luuk, Rik, Timo, Olivier, Wouter, Tomas, Casper, Liam, Ratko, Zine, Kyle, Chelsea, Stefan te bedanken, jullie hebben er samen een mooi seizoen van gemaakt, we hebben ervan genoten. Verder natuurlijk alle trainers, vlaggers en begeleiders bedankt voor jullie inzet en tijd en alle toeschouwers langs de kant bedankt voor alle aanmoedigingen door weer en wind.

Veel geluk in het volgende seizoen
Dennis de Jong
 

Verslagen

Terug naar boven