Dosr A1 - avv Alphen A1

DOSR A1
Alphen A1
31-10-2015
2-3

Scheidsrechter:   Oskam, A.
Vandaag stondt DOSR uit op het programma. Op voorhand een wedstrijd waar 3 punten echt mogelijk moeten zijn, en ook nodig.

Vandaag zijn Sascha en Frank de trainers. Alphen schiet uit de startblokken, en al snel komen ze na een goede pass van Thorsten op voorsprong door een echte spitsendoelpunt van Yassine. Direcht na de aftrap blijkt Alphen nog het doelpunt aan het na te vieren zijn, DOSR scoort direct de 1-1. Zonde maar de koppies blijven omhoog en in een aggressief duel waar Alphen het voetballende team blijft zorgt Jan voor de 1-2 na een goede vooractie.
Kort daarna scoort Robin Tol magistraal de 1-3. Dit is tevens de ruststand.

In de 2e helft gaat DOSR nog harder spelen wat resulteert in een blessure voor Jan, en een scheidsrechter die de controle over het spel volledig kwijt is. Wat volgt is een gigantisch spektakel met hier en daar een vliegden tackel, kopstoten, karatekicks en judoka rollen. Wordt er nog gevoetbald, jazeker, uit een vrijetrap (ja, weer een vrijetrap) scoort DOSR de aansluitingstreffer, 2-3. Er komt meer druk op de ketel maar Alphen overleeft en wint als één team. Een prestatie om trots op te zijn.

Yassine Barraki
 

Verslagen

Terug naar boven