Alphia F1, altijd lastig!

Alphen F4
Alphia F1
14-11-2015
0-6

Scheidsrechter:   ,
Vanochtend weer vol goede moed op weg naar de 3e wedstrijd in deze competitie. Alphia F1 was te gast. Niet echt een verre uitwedstrijd voor hun.

Van te voren waren de jongens wel een beetje onder de indruk, een F1, dus ze zullen best wel goed zijn. Eenmaal op het veld kwam daar nog een schepje bovenop, want of ze echt goed waren wisten we nog niet, maar groot waren ze wel! Zoals zo vaak met onze kleine ventjes, liepen er bij de tegenstander weer enkele die twee koppen groter waren.

Met Younes op doel konden we ze na het eerste fluitsignaal desondanks goed partij bieden. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld, waar Bas, Jay, Sven en Thjijs er lekker in gingen tegen die grote gasten en alles wat er wel door kwam werd vakkundig onschadelijk gemaakt door Majied en Romain. Voorin kon Stijn er af en toe gevaarlijk uit komen en wat kleine kansjes creƫren, maar Alphia hield toch altijd wat van die grote jongens achterin waardoor het moeilijk werd om echt te scoren. Tot vlak voor rust hielden we dit goed vol, maar toch plofte er een balletje voor de spits van de tegenstander, die de bal vervolgens in het hoekje van het doel schoot. Jammer, want met deze kleine achterstand was het ook meteen rust.

Na de rust waaide het wat harder en hadden we net wind tegen. Stijn ging op doel en die kreeg de bal met de uittrappen door de wind niet meer zo ver. Toch lukte het nog om er een paar keer gevaarlijk uit te komen, scoren lukte jammer genoeg nog niet. Met het windje in de rug kwam Alphia steeds dichter bij ons doel. Uiteindelijk wisten ze ook te scoren en toen het ook nog 0-3 werd was het geloof bij onze jongetjes langzaam aan het verdwijnen. Met man en macht probeerden ze nog met z'n allen aan te vallen om nog een doepuntje te maken, maar helaas zat dat er niet meer in.

Dat het uiteindelijk nog 0-6 werd is alleen voor de statistieken belangrijk. De eerste helft hebben onze jongens laten zien dat ze ook tegen grote tegenstanders niet bang zijn en lekker kunnen voetballen. Volgende keer beter!
 

Verslagen

Terug naar boven