Groeneweg A1
07-11-2015
5-1

Scheidsrechter:   Scholtes, G.L.J.
Alphen begon bijzonder sterk aan de wedstrijd. De defensie stond als een huis en de aansluiting van het middenveld naar de aanval zat ook goed in elkaar. Na 8 minuten resulteerde dat al in de 1-0 van Yassine Barakki na goed voorbereidend werk van Jorn. Alphen bleef goed door combineren en rook bloed. Na 28 minuten schoot debutant Mounir el Bouny de 2-0 tegen het netje. 5 minuten later was het wéér Yassine Barakki die nog voor rust voor de 3-0 tekende. Een ongekende luxe voor de A1 om met deze stand te gaan rusten.

In de 2e helft was het weer de A1 die we vaker dit seizoen hebben gezien. Het niveau zakte heel ver terug en het balans in het team leek weg te vallen. In de 63e minuut was daar dan ook de aansluitingstreffer van Groeneweg, 3-1. Even leek het erop dat het weer zo zou gaan als tegen Meerburg en dat dus een 3-1 voorsprong zou worden weggegeven. Tot dat supersub Hassan Knobbout het veld betrad. Na een aantal gemiste kansen van onze jongens, wist hij wel direct het net te vinden. 4-1, en zo leek de wedstrijd te zijn gespeeld met nog 12 minuten te gaan. 2 minuten voor tijd liet Hassan weer zijn specialiteit gelden door zijn 2e van de dag erin te prikken en dus een keurige 5-1 overwinning! De weg naar boven is gevonden!