Groeneweg F5
23-01-2016
1-2

Scheidsrechter:   Bruin, M. de
Vandaag was de thuiswedstrijd tegen Groeneweg. Uit konden we net voor het einde van de wedstrijd nog een 3-3 uit het vuur slepen en in de stand staan ze ook gelijk met ons. Aan elkaar gewaagd dus!

De wedstrijd begon en het spelbeeld was zoals we het vooraf ook verwacht hadden. Kansen aan beide kanten maar nog geen goals. Jay wist zijn doel nog goed schoon te houden.Toch was het helaas Groeneweg dat de score opende.

Maar we lieten de moed niet zakken. Want vanaf de aftrap zochten we meteen weer de aanval. En dat had resultaat, want Bas gaf een mooie diepe bal op Sven, die daarna alleen op het doel af kon om te scoren. 1-1!

Nu zaak om vast te houden en er nog eentje bij prikken! Dat probeerde we ook met man en macht, misschien een beetje te veel, want zoals ons al eerder overkomen is deze competitie vergeten we dan een beetje te verdedigen. Hierdoor kon Groeneweg er een keertje goed uit komen en Jay voor de 2e keer passeren. 1-2, net voor rust.

Na de rust kwamen de jongens weer gemotiveerd uit de kleedkamer. We bleven goed aanvallen en Romain stond achterin om alle ballen die er door kwamen van Groeneweg op te ruimen. Kansen voor ons kwamen er ook, maar goed keeperswerk en de paal stonden een treffer in de weg. Ook Groeneweg kon niet meer scoren, zodat de ruststand ook de eindstand was.

Jammer jongens, een spannende wedstrijd maar jammer genoeg net niet kunnen winnen. Volgende week weer nieuwe kansen!