Koudekerk F2
Alphen F4
06-02-2016
1-4

Vanochtend was het al vroeg op tegen de F2 van Koudekerk. In onze hele winderige thuiswedstrijd verloren we met 1-4 van ze, maar waren er best kansen. Met dat in ons achterhoofd begonnen we de wedstrijd. Met Sven op doel de eerste helft, maar die had niet veel te doen. Bas en Majied hielden het achterin goed dicht. Geholpen door middenvelders Ivo, Jay en Thijs kon ook spits Stijn lekker aan het werk gezet worden.

Het was wel duidelijk dat we vandaag sterker waren dan de tegenstander en een doelpunt kon niet lang uitblijven, uiteindelijk was het ook Stijn die de 0-1 op het bord zette. Er waren de eerste helft best nog meer kansen maar die gingen net naast of werden gered door de keeper. Koudekerk kwam er niet aan te pas, Sven heeft als keeper misschien drie balletjes gehad.

De tweede helft gingen we lekker door. En nu vielen de doelpunten vaker en sneller. Jay kon al snel de 0-2 binnenschieten en uit een corner van Majied plofte de bal via een tegenstander in het doel, 0-3!

Het werd, vooral voor de toeschouwers en de trainer, nog even spannend toen Koudekerk uit een uitbraak de 1-3 scoorde. Maar verder dan dat kwamen ze niet, Bas en Romain hielden het goed dicht en als er toch iemand door kwam stond Ivo klaar als keeper om de ballen op te pakken, terwijl Stijn met een mooi hoog schot en Jay met een mooi schot in het hoekje de Koudekerkse keeper nog een keer passeerden.

1-5, winst, wat een luxe! Iedereen heeft prima gespeeld. Goeie, positieve inzet, goed overgespeeld en laten zien dat jullie er alles aan doen om volgens seizoen zo hoog mogelijk te spelen :) Ga zo door!