Kunnen we de koploper pootje lichten?

Alphen F4
ASW F2
02-04-2016
0-2

Scheidsrechter:   Reints, E.
Na de mooie eerste plek in het TOS-Actief toernooi, ging de focus weer op de competitie. Opnieuw tegen de koploper, waarvan we 2 weken geleden nipt met 2-1 hadden verloren. Konden we dat vandaag rechtzetten? De eerste plek in het toernooi smaakte in ieder geval naar meer succes!

We wisten dat ze een paar handige spelertjes hadden, maar net als vorige wedstrijd zaten onze verdedigers Bas, Younes en Majied er goed op. Kansen kwamen er dus niet en ook niet veel werk voor keeper Sven en wat hij wel te doen kreeg, deed hij goed. Jay was lekker bezig op het middenveld en probeerde Thijs en Stijn te bereiken, dat lukte een paar keer goed maar telkens zat er wel weer een been van de tegenstander tussen zodat we zelf ook niet echt uitgespeelde kansen kregen, Uiteindelijk kon ASW toch een keer uitbreken en Sven passeren. Jammer, 0-1 achter. En met die stand gingen we ook rusten.

De tweede helft werd iets meer open, kleine kansjes aan beide kanten, maar Ivo keepte erg goed en had een paar goede reddingen in huis. We probeerde wat meer naar voren te komen en druk te zetten op hun verdediging, maar misten net de kracht om die laatste zetjes te geven. En doordat we meer en meer gingen aanvallen, kreeg ASW ook wat meer ruimte. Uiteindelijk kon hun beste speler de bal in het hoekje van ons doel krijgen, 0-2!

De jongens deden nog wel hun best om terug in de wedstrijd te komen, maar dat lukte helaas niet. Het is wel duidelijk dat dit veruit de beste tegenstander is die we in deze competitie hebben gehad. Jammer dat we ze geen punten afhandig hebben kunnen maken, maar we kregen wel de complimenten van de tegenstander dat we het beste team waren waar ze tegen hadden gespeeld. Levert misschien geen punten op, maar zegt wel wat over de progressie die de boys als team hebben gemaakt! Weer goed gevoetbald en fanatiek verdedigd, als een echt team.

Nu gewoon alle volgende wedstrijden winnen dan kunnen we nog wat plaatsjes stijgen in de ranglijst!
 

Verslagen

Terug naar boven