Stolwijk F3
16-04-2016
3-3

Scheidsrechter:   Saunier, C.
Een potje tegen Stolwijk F3. De uitwedstrijd was enorm spannend maar konden we toch een 1-2 overwinning uit het vuur slepen. Vandaag konden we er dus op rekenen dat Stolwijk iets recht wilde zetten.

We begonnen met wind tegen en Bas als keeper de eerste helft. Door de tegenwind was het moeilijk om de bal ver van ons doel af te krijgen, in de beginfase kwamen we er dan ook moeilijk uit en Stolwijk kon ons goed onder druk houden. Echt grote kansen leverde dat nog niet op. Vaak verdween de bal over de achterlijn voor weer een achterbal.

Soms konden we met snelle Stijn er toch af en toe gevaarlijk uit komen. Maar Stolwijk had achterin ook wat snelle mannen staan die veel gaatjes konden dichtlopen. Uiteindelijk was het toch Stolwijk dat aan de leiding kwam door een goed schot.

Er moest dus een schepje bovenop van onze kant. We werden wat gevaarlijker en er kwamen wat meer kansjes. Stijn kon een keer goed door hun verdediging snijden en tekende zo voor de gelijkmaker. En niet veel later lag ook de 2-1 alweer in het netje, weer door Stijn! Met deze kleine voorsprong was het ook rust.

Meteen uit de kleedkamer begonnen we weer goed en scherp. De 3-1 stond dan ook snel op het scorebord, drie keer raden wie hem maakte, het was weer Stijn die zijn derde van de ochtend maakte.

Intussen probeerde Stolwijk ook weer een beetje aansluiting te vinden. Ze kwamen een keer goed door en lieten keeper Ivo, die de tweede helft op doel stond kansloos. 3-2! Werd het dan weer zo spannend als de uitwedstrijd?

We kregen een paar corners achter elkaar, uiteindelijk nam Majied de corner waaruit Bas de bal kon binnen tikken. 4-2! Toch? Na dat het hele team klaar was met juichen bleek het feest niet door de gaan. Doelpunt afgekeurd! Waarom was eerst niet helemaal duidelijk, maar blijkbaar was de corner op de verkeerde plek genomen en moest die overgenomen worden. Pech hebben!

Stolwijk zocht naar hun laatste krachten om nog de gelijkmaker te maken. Ze konden een keer goed doorkomen en de voorzet ging aan iedereen voorbij behalve één Stolwijk speler die de bal kon intikken. 3-3! En niet veel later floot de scheids ook voor het einde van de wedstrijd.

Jammer dat de gelijkmaker nog viel aan het einde van de wedstrijd, Jullie hadden meer verdiend. Knap teruggekomen van de moeilijke eerste helft. Nog twee wedstrijdjes deze competitie, nog even gas geven om 6 punten te halen.