BSC '68 F3
23-04-2016
4-1

Scheidsrechter:   Saunier, C.
De één na laatste wedstrijd van het seizoen. Tegen BSC '68, die opvallend genoeg ook in de laatste wedstrijd onze tegenstander is. Twee keer tegen ze winnen en we kunnen nog boven ze eindigen. Dus de jongens wisten wat ze te doen stond!

De eerste helft begon, achterin hadden ze twee bomen van jongens staan, nog groter dan Ivo. Dat zou wel een hele kluif worden. De wedstrijd ging gelijk op, maar keeper Jay had nog niet veel te doen. De keeper van BSC trouwens ook niet. De meeste aanvallen werden door de verdediging van beide teams vakkundig onschadelijk gemaakt waardoor het spel zich vooral op het middenveld af speelde.

BSC was de eerste die voor gevaar kon zorgen, maar Jay was goed aan het opletten en kon de bal onderscheppen. Toen de BSC spits later nog een keer door kon breken was hij helaas kansloos. De bal werd netjes in het hoekje getikt. 0-1! Maar de jongens gaven niet op. Ze bleven proberen bij het doel van de tegenstander te komen. Alleen leverde het tot aan de rust nog geen doelpunten op.

Na de rust werd het een heel ander verhaal. Door een motiverende speech van Hans en een wonderdrankje klaargemaakt door de broer van Majied kwamen ze super gemotiveerd en fit weer de kleedkamer uit voor de tweede helft.

Het publiek nam in de kantine nog de laatste slokjes koffie en het was al 2-1! Thijs tekende voor de gelijkmaker in de eerste minuut na de pauze en een minuutje later had Sven de 2-1 er ook al in liggen.

De tweede helft waren we duidelijk de betere partij en nog meer kansen volgden. Stijn was wat slimmer en sneller dan de keeper dacht en kon zo van dichtbij 3-1 maken. Uit een corner tikte Stijn ook nog de 4-1 tegen de touwen en was de wedstrijd gespeeld.

Onze verdedigers Younes, Bas en Majied gaven bijna niks meer weg en keeper Ivo kon in de andere gevallen goed redding brengen. Romain en Jay probeerden op het middenveld intussen nog goed werk te doen en de bal weer bij onze spitsen te krijgen om de voorsprong nog wat groter te maken, maar ook dat lukte ondanks wat goeie kansjes ook niet meer.

4-1 was daarom dan ook de eindstand. Mooi de puntjes weer in Alphen gehouden. Goed gespeeld en vooral de tweede helft goed doorgegaan. Top jongens!