Eerste test met het nieuwe team

Alphen JO9-2 (F2)
Meerburg nw F2
08-06-2016
0-5

Scheidsrechter:   Baarle, C.T. van
Woensdag 8 juni stond de eerste echte oefenwedstrijd met het nieuwe team op het programma, het is al wel duidelijk, als selectiespeler wordt er wat meer van je verwacht, jullie horen ten slotte nu tot de 18 beste F spelertjes van AVV. Na wat onduidelijkheden over het wel of niet doorgaan en hoe laat dan wel, klonk rond 18:45 het fluitje van de scheidsrechter als teken dat de wedstrijd toch echt begonnen was.

Tegenstander van de avond was Meerburg F2. Meerburg is inmiddels een echte grote vereniging geworden, met een hele berg aan F elftallen. Dat betekent dan ook dat er heel veel talent te vinden is. Ook in hun F2 loopt dat talent. Het was dan ook snel duidelijk dat deze tegenstander wel een niveautje te hoog was voor onze helden. Maar toch wisten ze de schade in de eerste helft mooi beperkt te houden. Goed verdedigend werk van Sven, Romain en Mike, samen met echt goed keeperswerk van Sydney zorgden ervoor dat Meerburg maar 1x tot scoren kon komen. Bas en Sven konden af en toe spits Jordy bereiken, maar tot echte kansen voor ons kwam dat niet.

Het is voor iedereen ook nog een beetje zoeken, niet alleen voor de spelers maar ook voor de trainers. Wie speelt waar, wat zijn iemands sterke punten. Daarom werd er ook een beetje gewisseld van positie. Chris en Marijn mochten het ook achterin proberen, Thijs voorin en op het middenveld en Bas ging een linie terug naar de laatste man positie terwijl Romain, Sven en Mike juist een linie opschoven naar voren.

Uiteindelijk kon Meerburg ondanks hard werken van onze jongens, nog 4x scoren, wat de eindstand op 0-5 bepaalde. Beste een nette score tegen deze goede tegenstander die volgend jaar 1e klasse willen spelen. De komende trainingen en aan het begin van komend seizoen zullen we steeds meer aan elkaar wennen en weten van elkaar waar we goed in zijn en dan gaan we er een mooi nieuw seizoen van maken met zijn allen.
 

Verslagen

Terug naar boven