Haz. Boys JO9-1
08-10-2016
1-7

Scheidsrechter:   Henk Blaauw (Scheidsrechter)
De laatste bekerwedstrijd stond vandaag op het programma. Tgen Hazerswoudse Boys F1, die 1 plekkie boven ons staan. De bekercompetitie in de 4e klasse bleek lastig voor onze boys. Er moest gewend worden aan elkaar, aan het stuk hogere niveau van de tegenstanders en aan de technische staf. Hierdoor zijn we tegen wat grote nederlagen aan gelopen, maar de jongens lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan en bleven gewoon vrolijk en lekker voetballen.

Gaandeweg werd het spel ook steeds beter, tegen Rohda konden we al goed partij bieden maar verloren we nipt, ook vandaag ging het mooi gelijk op in de eerste helft. Er liepen wel wat hele grote jongens bij de tegenstander, in het begin waaren we daar wat van onder de indruk. Maar ondanks dat werd er een lekkere pot voetbal op de mat gelegd. Jammer dat de tegenstander uit een corner toch op voorsprong kon komen. We krijgen best veel tegengoals uit dat soort momenten, dus daar moeten we maar even op gaan trainen :).

Niet lang na de 0-1, hadden we dat al weer recht getrokken. Thijs ging goed door en kon de bal op Jordi passen, die vervolgens met zijn linker de bal in de linker bovenhoek knalde! Mooie goal en 1-1. Verdiend ook. Jammer dat de tegenstander voor rust toch nog de 1-2 wist te maken.

Na rust probeerden we de gelijkmaker er in te krijgen, er ontstonden wat kansen en corners, maar daaruit lukte het telkens niet niet om de scoren. Achterin stond het redelijk goed, maar uit een paar corners van de tegenstander en ongelukkig van richting veranderde schoten, stond het opeens zo maar 1-7 wat ook de einduitslag was. Een beetje geflatteerd, want zoveel beter waren ze ook weer niet. Maar zoals ik al zei, we moeten maar even trainen op corners tegen :)

De bekercompetitie is nu afgelopen en voor de reguliere competitie gaan we 1 of 2 klassen omlaag. Daar krijgen we tegenstanders die wat beter bij ons niveau passen. En als we dezelfde vooruitgang boeken die we tot nu toe gemaakt hebben, gaan we echt die eerste overwinning wel binnen halen!