ARC JO9-6
Alphen JO9-2 (F2)
05-11-2016
3-1

Vanochtend stond de wedstrijd tegen ARC F6 op het programma. Na het geflatteerde verlies van vorige week hadden de jongens natuurlijk wat recht te zetten. Ze waren goed gemotiveerd om er een mooie wedstrijd van te maken. Mitchell was alleen niet topfit en had last van veel hoesten, hij wilde het wel heel graag proberen dus ging hij ervoor.

De eerste helft ging goed gelijk op, het spel golfde op en neer en kleine kansjes ontstonden aan beide kanten. Het was ARC dat de eerste goal kon scoren, weer uit een corner werden we geklopt. Jordy krijg nog twee goede kansen uit vrije trappen om de stand gelijkt te trekken. Eentje ging net aan de verkeerde kant van de paal naast, de ander belandde recht op de paal. Zonde! Verder werd er niet meer gescoord de eerste helft, dus gingen we met die kleine achterstand de kleedkamer in.

Met Mitchell ging het toch niet meer, dus Chris verving hem onder de lat. Ondanks dat hij dat heel goed deed, moest hij toch twee keer het balletje uit het net vissen. De krachten bij veel jongetjes vloeide langzaam weg, hierdoor kwamen we niet echt goed meer door bij de verdediging van ARC. Totdat Bas het balletje bijna van eigen helft oppikte en het op een lopen zette. Hij kon helemaal door en schoot de bal mooi langs de keeper in de verre hoek. 3-1! De jongens geloofde er weer een beetje in maar er was maar weinig tijd over, helaas konden we in die paar minuten niet meer scoren en bleef de 3-1 op het scorebord staan.

Jammer jongens, net niet gelukt. Maar we hebben weer laten zien dat we in deze klasse best gelijkwaardig zijn aan onze tegenstanders. Volgende week nieuwe kansen, weer tegen ARC maar dan de F7, dan gaan we er weer voor.