Voorschoten'97 JO9-2
18-03-2017
7-1

Scheidsrechter:   Teun van Rijn (Scheidsrechter)
Vroeg in de ochtend een wedstrijd met veel wind tegen Voorschoten is het affiche voor vandaag.
Voorschoten staat dan wel laatste zonder punten, maar in de eerdere ontmoetingen bleek de tegenstander geen makkie. De opdracht was dan ook om fel te starten!

Dat lukte niet erg goed. Voorschoten was wat feller als ons en zaten er kort op. Het leidde verder niet tot kansen doordat Jay en Younes sterk verdedigden. Na een minuut of 10 werd het spel van Alphen beter en na een mooie pass kon Alano alleen op doel af en beheerst scoren. Kort daarna een corner en weer een goal. Wie scoorde was niet te zien, het bleek later een eigen doelpunt.
19e minuut en eentje erbij zou lekker zijn, met de 2e helft met tegenwind nog te gaan. En het lukte ook nog, Alano z'n 2e en 3-0!

In de rust bespraken de coaches nog even de "gevaren" van met tegenwind spelen. Dat was toch even lastig. Voorschoten kreeg wat kansjes en kon ook de 3-1 maken. Even leek het weer spannend te worden. Maar het laatste kwartier van de wedstrijd hebben de jongens prachtige aanvallen laten zien en veel gescoord. Een hele mooie hattrick van Seppe en een goal van Maik zorgden voor een dikke 7-1 overwinning, klasse gedaan van het hele team!