Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
31-01-2015 08:30 Alphen F5 Aarlanderveen F1G Saunier, C. 6-5

Winst gepakt in de laatste seconde!

Wat was het een koude ochtend. Veel was afgelast, maar de bikkels van de F5 stonden gewoon op het veld hoor!

Tegenstander vandaag was het laag geklasseerde Aarlanderveen. De jongens waren vol vertrouwen en dachten de 3 punten makkelijk thuis te houden. En om aansluiting te houden met de bovenste plekken was dat ook nodig. Dat pakte even anders uit, want hoewel we duidelijk de betere partij waren en genoeg kansen kregen, was het Aarlanderveen dat uit een counter op voorsprong kwam. Gelukkig konden we snel wat terug doen en de 1-1 op het scorebord zetten. Opnieuw veel kansen voor ons maar de paal en de keeper stonden in de weg. De aloude voetbalwet, wanneer je de kansen zelf niet maakt, doet de tegenstander het wel, was van toepassing, want Aarlanderveen kwam opnieuw op voorsprong uit een counter, 1-2! De jongens deden er alles aan om de gelijkmaker tegen de touwen te knallen en dat lukte vlak voor rust, 2-2!

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, een veel sterker Alphen dat veel kansen kreeg. Dat zorgde ook voor de 3-2 voorsprong! Nu doordrukken was het devies, en een ware stormloop op het doel van Aarlanderveen was het gevolg, alleen er werd niet gescoord! Althans niet door Alphen. Aarlanderveen had aan 3 uitvallen genoeg om ook 3x te scoren, 3-5 achter. Niet de koppies laten hangen en de mouwen opgestroopt om weer langszij te komen, de 4-5 en 5-5 stonden dan ook weer snel op het bord. Hoe lang nog? Bijna tijd! Kan het nog? Ja het kan nog! In echt de allerlaatste seconde was daar onze goalgetter Romain die met zijn neusje voor het doelpunt precies goed opgesteld stond om de bal in te tikken, 6-5!! En direct na de aftrap was het ook afgelopen.

Wat een spannende wedstrijd en wat zijn jullie goed blijven knokken! Goed gedaan!