Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
11-04-2015 10:30 GHC D1 Alphen D2 Heruer, R. 0-7

Zevenklapper voor D2

11-04-2015 GHC D1 - Alphen D2

De D2 gaat deze zaterdag op bezoek bij GHC, een middenmoter die wat grillig presteert maar toch af en toe verrassend uit de hoek kan komen.

De D2 begint in de eerste minuten wat voorzichtig en het lijkt even een lastige wedstrijd te worden als de tegenstander fel op de bal jaagt. Maar dat is snel voorbij en neemt de D2 de touwtjes in handen. Er wordt lekker fel gevoetbald en prima met elkaar gecombineerd. De toeschouwers genieten van het spel en zien, zeker in de eerste helft, een van de beste wedstrijden van de D2 dit seizoen.

De 0-1 laat ook niet lang op zich wachten en na goed combineren komt de bal bij Zine die er lekker in schiet. De D2 gaat goed verder en de tegenstander krijgt geen kans om bij ons doel te komen. Na een snelle rush schiet Stefan de 0-2 binnen. Vlak voor rust maakt Chelsea de 0-3 en al een minuut later de 0-4 met een mooi lobje over de keeper heen waardoor we met een comfortabele voorsprong de rust in gaat.

Na de rust neemt de D2 gas terug en zakt wat verder terug. Daardoor krijgt GHC wat meer mogelijkheden en komen er een paar kansjes. Toch lukt het de verdediging om het doel schoon te houden. De D2 komt na een kwartiertje in de tweede helft weer goed op gang en Stefan maakt, met soms wat hulp van een tegenstander er nog 3 doelpunten bij waarmee we een prima wedstrijd met een prima resultaat afsluiten.

GHC D1 - Alphen D2 : 0-7