Club nieuws AVV Alphen

Alphia JO18-2 maakt overstap naar AVV Alphen

13 november 2019 door Rien van Elk


Enkele weken geleden werd het bestuur van AVV Alphen benaderd door enkele ouders van spelers van Alphia JO18-2 met de vraag of een overgang met een heel team mogelijk is. Jeugdcoördinator Rien van Elk en coördinator Ruud van Eekelen gingen in gesprek om te kijken en te vertellen wat de mogelijkheden waren voor een overstap. De ouders vonden dat Alphia zich niet aan afspraken hield, trainers stopten en er was geen waardering en respect richting het team van JO18-2.


Na het eerste positieve gesprek met de ouders gingen zij inventariseren wat er mogelijk was binnen de spelersgroep van Alphia. Na een tweede gesprek werd duidelijk dat het twee kanten op kon gaan; óf een heel team zou komen óf enkele spelers afzonderlijk. Het was een vriendenteam dat graag met elkaar wilde voetballen en plezier beleven. In het derde gesprek werd duidelijk dat er voldoende spelers naar AVV Alphen wilde komen en een afspraak met spelers en ouders werd gemaakt op dinsdag 5 november jl. in onze kantine. Daar werden nogmaals alle punten besproken en bevestigd in een daarop volgende mail. De spelers en ouders waren enthousiast en wilden naar AVV Alphen komen als JO18-1 en hadden in Jan van Lenten een trainer die zijn sporen bij AVV Alphen al had verdiend in een grijs verleden als speler van Alphen 1.
 

Maandag 11 november jl. was het dan zover, het nieuwe Alphen JO18-1 team had zijn eerste training. Voor deze training werd de kleding uitgereikt door Christa Hilgersom en de teamtas met wedstrijdkleding gereed gemaakt. De kop was eraf en het plezier spatte van de training af.

 

Wij wensen het nieuwe AVV Alphen JO18-1 team, ouders en begeleiding heel veel plezier toe.

 

Rien van Elk,

Jeugdcoördinator AVV Alphen 
Wondermooi weer voor een goede pot voetbal, plus minus 10 graden en geen wind. Tegen een tegenstander om ontzag voor te hebben, maar in… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Doordat bij de aanleg van het kunstgrasveld de struiken tussen veld 1 en 2 zijn verdwenen, is er een grasveld gemaakt waar nu de… Meer >
 
Onze ledenadministratie, in casu Esther Hinderks, schreef onderstaand bericht: Samen met Club Assistent (ons… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven