Club nieuws AVV Alphen

Uit de ziekenboeg

07 oktober 2017
Langs deze weg willen wij jullie informeren over een tweetal oudgedienden binnen onze vereniging, die recentelijk een zware operatie hebben moeten ondergaan.
Allereerst werd zo'n 10 dagen geleden bij Wim Nielen een zeer grote tumor aan een van de nieren weggehaald, waarbij de gehele nier verwijderd werd. Op zich was dit al een wonder want nog geen twee jaar geleden was Wim eigenlijk opgegeven. Hij is inmiddels thuis en het gaat met hem de goede kant op.

Ook Gerrit van Geen heeft helaas een zware ingreep moeten doorstaan. Bij hem was er tumor achter het rechteroog en die moest operatief verwijderd worden. Deze uren durende operatie heeft tot gevolg dat Gerrit het rechter oog moet missen. Dat is natuurlijk een vreselijk vooruitzicht voor hem en wij wensen hem daarbij dan ook heel veel sterkte. Natuurlijk geldt voor beiden dat wij hen een voorspoedig en hopelijk snel herstel toewensen.
Beide heren zijn ruim 60 jaar lid en zouden in de komende ledenvergadering hun speldje ontvangen. Het bestuur zal dit wellicht in een later stadium, dan wel op een andere manier doen.

Voor degenen, die dit nog wisten, ook Theo van Egmond - sportverslaggever van Alphens Nieuwsblad en sinds enoge tijd ook bij het Witte Weekblad, heeft een bypassoperatie moeten ondergaan. Hij is inmiddels ook thuis en aan de beterende hand volgens onze informatie. Ook voor hem hopen we hem weer spoedig langs de velden te mogen ontwaren. (AG)


 

Alphen op lokale televisie

19 februari 2018
Zoals uit het onderstaande verslag van Piet Dijkman blijkt heeft Alphen tegen DOSR een ongelukkige en niet geheel verdiende nederlaag… Meer >
 
DOSR 1 - Alphen 1 Voorwoord: Mooi zonnig weer met weinig wind, dus een prima dag voor een mooie wedstrijd. Hopelijk  worden… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Kun je niet wachten om je eigen sportplaatje in handen te hebben? Zet 21 maart in je agenda en vraag iedereen om met je mee te… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Volgend seizoen blijft Rob Wolsleger dichter bij huis. Hij wordt de nieuwe trainer van Cabauw.
 
 
 
30-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven