Club nieuws AVV Alphen

Uit de ziekenboeg

07 oktober 2017
Langs deze weg willen wij jullie informeren over een tweetal oudgedienden binnen onze vereniging, die recentelijk een zware operatie hebben moeten ondergaan.
Allereerst werd zo'n 10 dagen geleden bij Wim Nielen een zeer grote tumor aan een van de nieren weggehaald, waarbij de gehele nier verwijderd werd. Op zich was dit al een wonder want nog geen twee jaar geleden was Wim eigenlijk opgegeven. Hij is inmiddels thuis en het gaat met hem de goede kant op.

Ook Gerrit van Geen heeft helaas een zware ingreep moeten doorstaan. Bij hem was er tumor achter het rechteroog en die moest operatief verwijderd worden. Deze uren durende operatie heeft tot gevolg dat Gerrit het rechter oog moet missen. Dat is natuurlijk een vreselijk vooruitzicht voor hem en wij wensen hem daarbij dan ook heel veel sterkte. Natuurlijk geldt voor beiden dat wij hen een voorspoedig en hopelijk snel herstel toewensen.
Beide heren zijn ruim 60 jaar lid en zouden in de komende ledenvergadering hun speldje ontvangen. Het bestuur zal dit wellicht in een later stadium, dan wel op een andere manier doen.

Voor degenen, die dit nog wisten, ook Theo van Egmond - sportverslaggever van Alphens Nieuwsblad en sinds enoge tijd ook bij het Witte Weekblad, heeft een bypassoperatie moeten ondergaan. Hij is inmiddels ook thuis en aan de beterende hand volgens onze informatie. Ook voor hem hopen we hem weer spoedig langs de velden te mogen ontwaren. (AG)


 
www.avvalphen.nl

123 inkt kleding gevonden

21 oktober 2017
Beste leden, De laatste tijd wordt er regelmatig 123 inkt kleding gevonden wat achter is gebleven in de kleedkamers of elders op het… Meer >
 
In tegenstelling tot vorige seizoens is het dit seizoen nieuw dat de competitie wordt gespeeld in reeksen, een najaars- en… Meer >
 

Nieuw bestuur

19 oktober 2017
Gisterenavond op 18 oktober 2017 hadden we de algemene ledenvergadering, daar is het huidige dagelijks bestuur afgetreden en zijn er… Meer >
 
Indien op donderdagavond de velden zijn afgekeurd, is het achterste veld (4) voor de selecties.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven