Club nieuws AVV Alphen

Aangepast trainingsschema tijdens werkzaamheden hoofdveld

18 november 2018
www.avvalphen.nl

Gedurende de werkzaamheden die momenteel aan het hoofdveld plaatsvinden zijn we genoodzaakt om een aangepast trainingsschema te hanteren. Omdat de lichtmasten, waar ook de verlichting voor veld 2 (veld achter het hoofdveld) aan bevestigd waren, van het hoofdveld zijn verwijderd wordt het tijdelijk nog nijpender wat betreft de veld-/trainingscapaciteit. Uiteraard hopen we dat de nieuwe lichtmasten op zeer korte termijn worden geplaatst. Zoals u in eerdere berichtgeving al heeft kunnen lezen is de planning is dat alle werkzaamheden voor de Kerst 2018 / half januari 2019 worden afgerond maar dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Het is onze wedstrijdsecretarissen toch gelukt (in samenwerking met de buurverenigingen Alphense Boys en Alphia) om een trainingsschema te maken waarbij alle teams (die twee keer per week trainen) dit ook kunnen blijven doen. Dit is misschien niet altijd op dezelfde dag, tijd of veld maar we hopen dat iedereen zich in dit schema kan vinden.

 

We vragen u nog even geduld en begrip op te brengen voor de huidige situatie. Zodra het kunstgrasveld klaar is zullen de problemen opgelost zijn omdat er dan voldoende velden beschikbaar zijn.

 

Bestuur A.V.V. Alphen

P.S. Voor de duidelijkheid: Veld 5 is bij Alphense Boys; zie afbeelding


 


                    

 
 
www.avvalphen.nl
 

Interview met rob de lange

21 augustus 2019
Zie onderstaande link voor het intervieuw met Rob de lange over het nieuwe seizoen.     https://youtu.be/bougee3Xdys Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-07-2019 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven