Club nieuws AVV Alphen

GOEDE SPONSORDAG

28 januari 2019
Een ongekende mooie dag voor Alphen.

De speciale sponsordag van vandaag werd bij binnenkomst van het terrein al van buitenaf gezien. Het zag er heel gezellig uit met al die ballonnen. Nu was het nog wachten op de opkomst, en die was boven verwachting. Scheidsrechter Kevin Blom was ondertussen ook aangekomen en begon precies op tijd met zijn lezing. De stemming was opperbest. Met mooie filmbeelden van situaties was de lezing eigenlijk nog te kort en werd prima ontvangen door de 50 sponsoren. Daarna werd het kunstgrasveld symbolisch geopend door ons erelid JAN EDERVEEN en wethouder G. SCHOTANUS. Dit onder grote belangstelling en veel applaus. Daarna konden de sponsors nog genieten van een hapje en een drankje. Vele sponsors bleven nog bij de wedstrijd aanwezig. Dit was een geweldige dag voor AVV Alphen.

Piet Dijkman

- - - - - - - - - - - - - 

Namens het bestuur wil ik graag hieraan wat toevoegen. Alle sponsoren waren per email uitgenodigd, maar de response was niet zo groot. Piet Dijkman is toen, op geheel eigen initiatief, een ronde gaan maken langs de sponsoren en heeft er velen van overtuigd, dat ze moesten komen. En ze kwamen!
De hapjes, waarover Piet schrijft, was in werkelijkheid een uitstekend buffet, verzorgd door Gert/Jan Verkerk van cafertaria de Haven, met hulp van Mirjam Klarenbeek. Ook voor hen onze grote dank. Evenals dank voor de medewerkers achter de bar en in de keuken, die het geheel tot een topdag maakten.

Wij horen vaak negatieve geluiden, maar dit is er een van opperste verenigingstrouw en dat willen we graag ook een keer gezegd hebben. Mede dankzij zijn inzet werd deze dag door Piet een groot succes!

PIET, ALLE HULDE VOOR JOU!!!

Aad Groenewoud


 
 
www.avvalphen.nl
 

Interview met rob de lange

21 augustus 2019
Zie onderstaande link voor het intervieuw met Rob de lange over het nieuwe seizoen.     https://youtu.be/bougee3Xdys Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-07-2019 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven