Club nieuws AVV Alphen

Rick van Randeraat nieuwe trainer JO15-1

02 februari 2019
www.avvalphen.nl

 

Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 hebben we Rick van Randeraat bereid gevonden om de talenten van Alphen JO15-1 te begeleiden. Op dit moment is Rick nog assistent bij Gryvo Biya bij het team van Alphen JO15-1 dat goed presteert in de competitie en een klasse hoger is ingedeeld. Wij denken met Rick van Randeraat de juiste enthousiaste trainer voor deze selectie te krijgen die nodig is voor de opleiding van deze talenten.

 

Rick van Randeraat (46) is een geboren Alphenaar en is al enkele jaren een gewaardeerd trainer binnen de AVV Alphen. Eerst bij de lagere teams bij zijn zoons om de laatste jaren een selectieteam onder zijn hoeden te hebben.
Vorig seizoen heeft Rick, toen hij trainer was van JO13-1, zijn jeugdtrainersdiploma behaald en is een echte Alphen-man geworden. Als voetballer is Rick actief geweest bij onze buurman Alphia. Vanaf zijn 5e tot zijn 28ste was hij daar actief. In de senioren was dat in Alphia 2 of Alphia 3. Als gevreesd schutter maakte hij het menig keeper lastig. Ook bij Alphia leerde hij het trainersvak kennen. Op dit moment is Rick werkzaam als zelfstandig aannemer en o.a. verantwoordelijk voor de renovatie van het toilettenblok in de kantine.

 

Wij wensen Rick van Randeraat veel plezier toe met deze mooie uitdaging bij Alphen JO15-1.


 
 
www.avvalphen.nl
 

Interview met rob de lange

21 augustus 2019
Zie onderstaande link voor het intervieuw met Rob de lange over het nieuwe seizoen.     https://youtu.be/bougee3Xdys Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-07-2019 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven