Club nieuws AVV Alphen

Even voorstellen.......Renata en Teun trainers JO19-3

06 februari 2019
www.avvalphen.nl

Renata Hijman en Teun van Rijn wederom trainers van JO19-3

 

Voor het komende seizoen 2019-2020 zullen de huidige trainers Renata Hijman en Teun van Rijn ook weer de begeleiding op zich nemen van JO19-3, nu JO19-2. In ons kennismakingsgesprek kwam het enthousiasme en het plezier wat Renata en Teun beleven aan het training geven aan het team van Alphen JO19-2 naar voren wat bij mijn toch wel een soort van indruk maakten.

 

Mijn ervaring leert dat het niet altijd makkelijk is om een recreatieteam van deze leeftijd (17-18 jaar) training te geven. Maar de saamhorigheid van de spelers onderling en het respect naar de trainers is groot evenals de onderlinge samenwerking tussen Renata en Teun is top: ‘we voelen elkaar goed aan en de trainingsopkomst is erg hoog’, geven beiden volmondig aan. Een mooi voorbeeld hoe het ook kan zijn! Dit team is dan ook al bijna 10 jaar samen en weet precies wat ze aan elkaar hebben.

 

Renata Hijman (46) is hier voor het vijfde seizoen trainer van. Eerst met Rick van Randeraat later met Ronald Gerritsen en dit seizoen dus met Teun van Rijn. Als echte Alphense met een zoon en dochter werd Renata voetbalster van Iduna uit Ter Aar waar ze jarenlang actief is geweest. Toen ze de overstap naar de AVV Alphen maakte beleefde ze daar geen plezier aan. Na vijf weken liep ze een zware blessure op waardoor het voetbal ten einde was. Via haar zoon Mischa kwam ze via ARC bij AVV Alphen terecht doordat Rick vroeg of Mischa bij Alphen wilde komen voetballen.

Haar schoolcarrière begon Renata op de Pius X-school om daarna via de mavo naar mbo en hbo-gezondheidszorg de SPH-scholing succesvol af te ronden. Renata is op dit moment werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Teun van Rijn (29) werd geboren in Aarlanderveen waar hij 2 jaar heeft gevoetbald bij de plaatselijke VVA om met zijn 8e jaar naar Alphen aan den Rijn te verhuizen. Daar werd hij lid van ARC om na een seizoen al weer naar de AVV Alphen te vertrekken, waar hij tot zijn 14e voetbalden om daarna te stoppen. Via vrienden kwam Teun later weer terug bij Alphen om in Zaterdag 1 te gaan voetballen. Zijn eerste stappen als trainer deed hij samen met zijn zwager bij ARC F4 om weer terug te gaan naar Alphen om daar de D4 te gaan trainen gelijktijdig werd hij assistent van Jerry van Elsen bij A1. En nu dus dit seizoen bij Alphen JO19-2. Samen Op Weg was de school waar Teun begon om daarna via het Groene Hart Leerpark zijn automonteursdiploma te halen. Door school/werk kwam hij toen ook bij Verkerk Transport terecht en is daar gaan werken als magazijnmedewerker en werd vrachtwagenchauffeur. Nu is Teun werkzaam als magazijnmedewerker bij Horecaservice Ruud van der Star en ook invalkracht als chauffeur.

 

Wij wensen Renata Hijman en Teun van Rijn heel veel plezier met het uitoefenen van de functie trainers Alphen JO19-3, het team dat dit seizoen Alphen JO19-2 is.


 
www.avvalphen.nl
OP WOENSDAGAVOND 27 FEBRUARI A.S. ZAL ER VANAF 20.15 UUR EEN BLINDE BIERPROEVERIJ GEHOUDEN WORDEN IN DE KANTINE. ER WORDEN 4 MERKEN UIT… Meer >
 
De KNVB heeft vandaag de planning van de resterende wedstrijden van ons eerste team doorgegeven. Zie onderstaand: 24/2 … Meer >
 
www.avvalphen.nl
János Verbeij nieuwe trainer van Alphen JO13-3   Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 zal János Verbeij trainer zijn van de… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Voetbalvereniging A.V.V. Alphen is een zondagvereniging hetgeen betekent dat de selectie en overige senioren wedstrijden op zondag… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven