Club nieuws AVV Alphen

Even voorstellen........Dennis van Jaarsveld en Karel Kom nieuwe trainers JO13-2

15 februari 2019
www.avvalphen.nl

Dennis van Jaarsveld en Karel Kom nieuwe trainers JO13-2

 

Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 hebben we een goede ‘transfer’ kunnen maken door Dennis van Jaarsveld en Karel Kom aan te stellen als trainer van Alphen JO13-2. Beiden zijn al enkele seizoenen actief als trainers van Zwammerdam waar ze dit seizoen VVZ JO12-1 onder hun hoede hebben dat afgelopen najaar kampioen werd in haar klasse. Door een tekort aan jeugdleden dreigt dit team niet verder te kunnen en kwamen Dennis en Karel in contact met Arjan Vis, lid van TVZ, met de vraag of er een functie vrij was bij de AVV Alphen.

 

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek bleken we al snel op één lijn te zitten en wilde Dennis van Jaarsveld en Karel Kom de uitdaging wel aan gaan om trainers te worden van Alphen JO13-2. In de praktijk zal Dennis het voortouw nemen als trainer met Karel meer in een assisterende rol. Het plezier in het trainersvak heeft bij beiden geleid dat ze zich willen inschrijven voor een trainerscursus, iets wat wij natuurlijk toejuichen en stimuleren, zoals we dat bij alle trainers doen.

 

Karel Kom (32, rechts op de foto) is de oudste van de twee nieuwe trainers bij Alphen JO13-2 en zal, in de rol zoals hij die al enkele jaren bij VVZ vervult, een meer dan goede aanvulling zijn voor Dennis. Karel is een echte Dammenaar en begon zijn voetbalcarrière dan ook bij de plaatselijke voetbalvereniging Zwammerdam in de F-pupillen. Als een gevreesde spits maakte Karel menig strafschopgebied onveilig. Na zijn jeugd kwam hij in de lagere senioren terecht waar hij tot zijn 27ste in speelden. Toen raakte Karel geblesseerd aan zijn enkel waardoor hij niet meer verder kon.

In het dagelijks leven is Karel Kom op dit moment bezorger bij meubelwinkel Zitmaxx in Ter Aar. School was nooit zijn ding en daarom werkte hij o.a. als hovenier en bij Truck Wash in Bodegraven.

 

Dennis van Jaarsveld (30, links op de foto) heeft als voetballer al heel wat verenigingen achter zijn naam staan en niet de minste! Als klein ventje meldde Dennis zich aan bij Rohda’76 in Bodegraven. Hij speelde daar vanaf de F-pupillen tot en met de C-junioren. In de periode dat hij D-speler was heeft Dennis twee seizoen mogen meetrainen bij Feyenoord en in de C-junioren één seizoen bij Ajax. Helaas lukt het hem niet om daar definitief door te dringen. Dennis ging toen als B-junior naar ESTO, ook in Bodegraven, en maakte al op 16-jarige leeftijd zijn debuut in ESTO 1. Na de jeugd kwam hij in de selectie van ESTO terecht om met zijn 20ste naar VVZwammerdam over te stappen. Daar speelde Dennis van Jaarsveld tot zijn 29ste om te stoppen met een afgescheurde kruisband.

In het dagelijkse leven is Dennis werkzaam bij keukengigant Bemmel & Kroon. Hij is daar een soort manusje van alles; planning, magazijn en bezorging.

 

Wij wensen Dennis van Jaarsveld en Karl Kom heel veel plezier toe in het uitoefenen van deze uitdagende functie en natuurlijk het nieuwe avontuur wat ze aangaan bij de AVV Alphen. 
www.avvalphen.nl
Henk van der Louw blijft keeperstrainer JO8 t/m JO13   Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 is het gelukt om keeperstrainer… Meer >
 
17.03-2019   VOORWOORD: Best goed voetbalweer, een beetje fris maar niet die harde wind weer, uitstekend van Alphen om de… Meer >
 
Belangrijke mededeling spelersbus 24 maart 2019.   Wedstrijd Haastrecht 1- AVV Alphen 1:   In verband met de 20 van… Meer >
 

BHV/AED Cursus

13 maart 2019
Op 21 februari heeft van Staveren dienstverlening uit Alphen aan den Rijn een succesvolle cursus BHV/AED verzorgd bij ons op de club.… Meer >
 
28-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven