Club nieuws AVV Alphen

DIGITALE INSCHRIJVING STERK VERBETERD

08 november 2019

Onze ledenadministratie, in casu Esther Hinderks, schreef onderstaand bericht:

Samen met Club Assistent (ons ledenadministratieprogramma) heb ik gekeken naar hoe we de inschrijving van nieuwe leden wat beter konden inregelen.
 

Eerder moest een nieuw lid altijd een ondertekend formulier inleveren en dat is natuurlijk niet meer van deze tijd. Bovendien kost het de ledenadministratie ook veel tijd en ergernis om te zorgen dat iedereen dit ondertekende formulier ook daadwerkelijk inlevert. 
We hebben de inschrijfpagina opnieuw ingericht, overbodige zaken verwijderd en nieuwe zaken toegevoegd (zoals bijv. wel/niet akkoord gaan met publicatie van beeldmateriaal).


Na aanmelding kregen de nieuwe leden altijd eerst een geautomatiseerde e-mail vanuit het systeem en daarna mailde ik ieder nieuw lid nog met gegevens over contributie en kleding. Dit is nu allemaal verwerkt in een nieuw opgestelde mail naar de leden en dit scheelt mij heel veel werk.

In deze mail staat nu ook een passage over vrijwilligerswerk en wanneer er opgezegd kan / moet worden en dat er financiƫle consequenties zijn als er tijdens het seizoen wordt opgezegd.
Helemaal dichtgetimmerd dus.

 

Misschien ook leuk om te vermelden dat Janneke Sahetapy de nieuwe leden opbelt om te vragen welk vrijwilligerswerk ze willen gaan doen voor de club. En met nee neemt Janneke geen genoegen! 


Dit is enkele dagen geleden live gegaan en het werkt allemaal hartstikke goed.

 

Tot zover haar bericht. En natuurlijk is AVV Alphen haar dankbaar dat ze dit voor elkaar heeft gerkegen. Het scheelt heel veel werk en het gaat allemaal veel sneller, omdat het nu ook direct aan Sportlink (lees KNVB) is gekoppeld.
Esther (en natuurlijk ook Janneke): bedankt voor deze inzet!


 
www.avvalphen.nl
A.V.V. Alphen gesponsord met meer uitstraling Om onze mooie vereniging meer uitstraling te geven, zijn we in overleg gegaan hoe we… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Voor volgend seizoen zijn we wederom tot een akkoord gekomen met Patrick Verweij, nu als trainer van Alphen JO16-1. Dit… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 heeft Rick van Randeraat zich weer bereid gevonden om de talenten van Alphen JO15-1 te gaan… Meer >
 
Wij zijn zeer blij dat assistent trainer Marco Parinussa vandaag heeft aangegeven zijn contract met een jaar te willen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven