Club nieuws AVV Alphen

Dennis van Jaarsveld weer trainer JO13-2

09 januari 2020 door Rien van Elk
www.avvalphen.nl


Ook het nieuwe seizoen 2020-2021 zal Dennis van Jaarsveld als trainer verbonden zijn aan Alphen JO13-2. Wij denken dat we met Dennis voor deze talenten de juiste trainer voor de groep hebben weten te behouden. Enthousiast, ambitieus en kennis van voetbalzaken maken Dennis op dit moment een trainer die spelers op dit niveau beter kan maken.

 

Dennis van Jaarsveld wilde graag de uitdaging om wederom trainer van Alphen JO13-2 te worden aangaan. Van Jaarsveld weet op een positieve manier spelers en ouders enthousiast te krijgen. In de afgelopen najaarscompetitie is gebleken dat Dennis en de voetbalvisie van de AVV Alphen overeenkomen en als je dan ook nog het kampioenschap weet binnen te halen bij je nieuwe vereniging kunnen we niet meer om Dennis van Jaarsveld heen. Dennis: ‘Ik heb het ook erg naar mijn zin bij de AVV Alphen en ga hier niet weg’.

 

Dennis van Jaarsveld (31) heeft als voetballer al heel wat verenigingen achter zijn naam staan en niet de minste! Als klein ventje meldde Dennis zich aan bij Rohda’76 in Bodegraven. Hij speelde daar vanaf de F-pupillen tot en met de C-junioren. In de periode dat hij D-speler was heeft Dennis twee seizoen bij Feyenoord gespeeld en in de C-junioren één seizoen getraind bij Ajax. Helaas lukt het hem niet om daar definitief door te dringen. Dennis ging toen als B-junior naar ESTO, ook in Bodegraven, en maakte al op 16-jarige leeftijd zijn debuut in ESTO 1. Na de jeugd kwam hij in de selectie van ESTO terecht om met zijn 20ste naar VVZwammerdam over te stappen. Daar speelde Dennis van Jaarsveld tot zijn 29ste om te stoppen met een afgescheurde kruisband.

In het dagelijkse leven is Dennis werkzaam bij Avim TMO vrachtwagenonderdelen.

Als trainer is Dennis van Jaarsveld enkele jaren actief geweest bij VVZwammerdam waar hij enkele kampioenschappen heeft behaald wat hij dus doorzet bij de AVV Alphen.

 

Wij wensen Dennis van Jaarsveld wederom veel plezier toe in het uitoefenen van deze uitdagende functie als trainer van Alphen JO13-2. 
De gemeente Alphen aan den Rijn heeft de grasvelden  2 en 4 voor training op dinsdag 28 januari AFGEKEURD. 
 
Vandaag de wedstrijd Alphen Stompwijk '92   Met 100 tot 125 man langs de lijn en op de tribune liet pupil van de week… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 hebben we met Pascal Mulder wederom overeenstemming bereikt als trainer van Alphen JO17-1. Met… Meer >
 
www.avvalphen.nl

Boksclinic JO9-1 en JO9-2

06 januari 2020
Om klaar te zijn voor het vervolg van het seizoen hebben de JO9-1 en JO9-2 zaterdag een (thai)boksclinic bij Alphen Sports… Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven