Club nieuws AVV Alphen

John Roskam keeperstrainer seniorenselectie A.V.V. Alphen vanaf seizoen 2020-2021

13 mei 2020
www.avvalphen.nl

Nadat Patrick Verweij te kennen had gegeven dat hij vanaf seizoen 2020-2021 zou stoppen als keeperstrainer seniorenselectie, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keeperstrainer. En dat is gelukt:  de 52-jarige John Roskam uit Boskoop wordt met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe keeperstrainer voor de seniorenselectie en JO19-1.

 

John stelt zich hierbij aan u voor:

 

Langs deze weg, stel ik mij als nieuwe keeperstrainer avv Alphen, graag aan jullie voor:

Mijn naam is John Roskam, 52 jaar geboren in Benthuizen maar woon al jaren in Boskoop.

De agrarische sector heeft altijd mijn interesse gehad en ben dan ook daarin gaan werken. Eerst bij werkgevers en sinds de eind jaren '90 als ZZP'er.

 

Ik heb 2 inmiddels al volwassen dochters, welke helaas niet veel met voetbal hebben. Daartegenover wel een vriendin die van voetbal houdt en graag meegaat naar de wedstrijden en een stiefzoon die fanatiek voetbalt.

 

Echte hobby's heb ik niet want doordeweeks ontbreekt mij daar de tijd voor door werk en trainingen. Ondanks dat het weekend ook vaak in het teken staat van voetbal vind ik daar tussendoor zeker tijd voor ontspanning. Ik ga dan ook graag met mijn vriendin en evt vrienden ergens een hapje eten, een film in de bios kijken of ergens een drankje doen. Met mooi weer is een terrasje pakken ook een favoriete bezigheid.

 

Zelf ben ik ooit als ongeveer 6- jarige jongen begonnen bij vv Hazerswoudse Boys.

Na jaren zelf te hebben gekeept in de selectie, ben ik keeperstrainer geworden.

Ik ben o.a. keeperstrainer/assistent-trainer geweest van de seniorenselecties en/of de jeugdselecties bij Hazerswoudse Boys, ARC, Alphense Boys, Koudekerk, Dso, Nieuwkoop en ESTO. Daarnaast ben ik ook jaren betrokken geweest bij keepersdagen vanuit de Frans Hoek organisatie.

 

Aankomend seizoen zal ik verantwoordelijk zijn voor de training en ontwikkeling van de selectie-keepers en O19-1 keeper. Tevens zal ik ook op de wedstrijddagen aanwezig zijn op de bank. Ik ben van mening dat ook de aanwezigheid van de keeperstrainer tijdens wedstrijden belangrijk is. Onder andere ook voor een goede begeleiding/warming-up keeper, wedstrijdbesprekingen maar natuurlijk ook voor de ontwikkeling van de keepers en het team. Tijdens wedstrijden zie je als trainer weer andere dingen, dan op een training. Hier kan dan tijdens de trainingen weer verder op geanticipeerd worden.

 

Normen, waarden en (wederzijds) respect vind ik erg belangrijk. Ik hou van een eerlijke en duidelijke communicatie en bejegening.

Tijdens de training ben ik fanatiek maar fair, ik verwacht inzet en motivatie. Een dolletje op zijn tijd moet natuurlijk ook kunnen. Ik heb ook een sterke eigen mening maar sta zeker open voor andere meningen of visies zodat wij met zijn allen tot de beste prestaties komen.

 

Ik hoop dat het met de Corona-maatregelen stapsgewijs ertoe zal leiden, dat de wedstrijden seizoen 2020-2021 omstreeks 1 september kunnen starten. Maar ook dat wij als team, een goed en sportief seizoen met plezier tegemoet mogen zien.

 

Wij wensen John veel succes en plezier toe bij onze club en bedanken Patrick voor zijn fijne, nuttige trainingen van de afgelopen jaren.

 

Bestuur A.V.V. Alphen 
www.avvalphen.nl
Voor volgend seizoen zijn we wederom tot een akkoord gekomen met Patrick Verweij, nu als trainer van Alphen JO16-1. Dit… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 heeft Rick van Randeraat zich weer bereid gevonden om de talenten van Alphen JO15-1 te gaan… Meer >
 
Wij zijn zeer blij dat assistent trainer Marco Parinussa vandaag heeft aangegeven zijn contract met een jaar te willen… Meer >
 
www.avvalphen.nl
We zijn blij dat we voor het nieuwe seizoen 2020-2021 Arjan Vis heb ben kunnen aanstellen als nieuwe trainer van Alphen JO9-1.… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven