Club nieuws AVV Alphen

Patrick Verweij nieuwe trainer JO16-1

27 mei 2020
www.avvalphen.nl

Voor volgend seizoen zijn we wederom tot een akkoord gekomen met Patrick Verweij, nu als trainer van Alphen JO16-1. Dit seizoen vervult Patrick de functie van trainer bij JO15-2. Was hij in het huidige seizoen nog trainer van zoon Joost, volgend seizoen gaan beide hun eigen weg. Wij zijn blij dat Patrick deze uitdagende functie wil aangaan om de spelers met zijn enthousiasme en ervaring iets bij te brengen. Alphen JO16-1 wordt voor het eerste in de geschiedenis van de AVV Alphen ingeschreven bij de KNVB.

 

Patrick Verweij (46) heeft een bewogen carrière achter de rug en is bij veel verenigingen actief geweest als keeper en trainer. Als 11-jarige begon hij bij Alphia in de C3 om het jaar daarna als keeper aan de slag te gaan bij C1 van Alphia. Tot zijn 17e heeft hij daar gespeeld.

Daarna nog een jaar actief geweest bij de KLM waarna Patrick Verweij beroepsmilitair is geworden bij de luchtmacht. In die tijd kwam Patrick uit voor de selecties van Alphia (3 jaar), Bodegraven (2 jaar), Zevenhoven (2 jaar) om uiteindelijk bij Alphense Boys te belanden. Na 1 jaar in de Alphense Boys selectie is hij in een lager team gaan spelen van deze vereniging.

 

Als trainer bekwaamde Patrick zich door de cursussen van keeperstrainer Frans Hoek te volgen. Hij begon toen als keeperstrainer bij de jeugdteams van Alphense Boys en kreeg er ook de selectie bij. Daarna was het Koudekerk dat twee jaar van zijn diensten gebruik maakte. In 2014 werd Patrick begeleider/trainer bij Alphense Boys om in 2016 met zoon Joost naar de AVV Alphen te verhuizen met als resultaat dat ook hier gebruik gemaakt wordt van zijn ervaring trainer.

Op dit moment is Patrick werkzaam bij het Heineken pensioenfonds waar hij de kant van verzekeringen en pensioenen is op gegaan.

 

Wij wensen Patrick Verweij dan ook veel plezier toe bij het uitoefenen van de uitdagende functie van trainer JO16-1. 
Wat is het toch fijn dat we vanaf 1 juli onze kantine mogen gebruiken. Donderdagavond was het gezellig en hebben de vaste gasten de… Meer >
 
Op de website staat een bericht over mijn afscheid als (bestuursfunctionaris) van AVV Alphen. Alles wat daar vermeld is, klopt en toch… Meer >
 
Vanaf vandaag, 1 juli, worden de maatregelen rondom het Coronavirus versoepeld. We kunnen ons dus weer iets vrijer bewegen maar wat… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Gelukkig is dat laatste niet geheel van toepassing en zullen we Aad  Groenewoud nog geregeld op de club tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven