Club nieuws AVV Alphen

A.V.V. Alphen gesponsord met meer uitstraling

28 mei 2020
www.avvalphen.nl

A.V.V. Alphen gesponsord met meer uitstraling

Om onze mooie vereniging meer uitstraling te geven, zijn we in overleg gegaan hoe we dit kunnen bereiken.
Een PR commissie is in oprichting en hier kunnen wij nog leden aan toevoegen maar in de tussentijd gaan we door met het doorvoeren van de verbeteringen.

 

Zo heeft de jeugdcommissie / jeugd voetbalzaken een eigen ruimte gekregen, naast de bestuurskamer, die tevens als wedstrijd bespreekkamer zal worden gebruikt.
Deze wordt aangekleed met een tactiek bord met een whiteboard en een sprekende tekst ter motivatie van de spelers en een flapover. Het zal er netjes en inspirerend uit komen te zien.
Rick van Randeraat van Van Randeraat Bouw zal de verbouwing van de jeugdcommissiekamer sponsoren.

 

Omdat het tactiek bord zo groot wordt dat het voor het raam geplaatst wordt, heeft onze sponsor ADAL reclame aangeboden om de raambekleding te sponsoren.
De raamstickers zijn al geplaatst. Ook zijn de ramen van de vooraadkamer beplakt voor isolatie en uniforme uitraling. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden!

 

De kantine heeft ook nog een grondige schoonmaakbeurt gehad: Hassan, Henk Blaauw, Steven en Bert Uithol hebben hier hard aan gewerkt.
Het kantinegebouw ziet er spik en span uit als hij weer open mag in september (of hopelijk toch vroeger wanneer de maatregelen eerder worden bijgesteld).

 

Waar we ook aan werken is de zichtbaarheid van onze club. Als je op de Sportlaan rijdt dan zie je de achterkant van het kantinegebouw en de achterkant van de tribune.
Dus is er aan de achterkant van de tribune een groot spandoek in een frame geplaatst met de uitnodigende tekst ‘kom voetballen bij A.V.V. Alphen’. Onze sponsor HWI bv heeft aangeboden het spandoek in frame te sponsoren.

 

Wij zijn heel blij met deze sponsoring en willen onze sponsoren VAN RANDERAAT BOUW, ADAL EN HWI BV hartelijk danken voor hun genereuze sponsorbijdrage waarmee onze club nog meer uitstraling krijgt. 
Wat is het toch fijn dat we vanaf 1 juli onze kantine mogen gebruiken. Donderdagavond was het gezellig en hebben de vaste gasten de… Meer >
 
Op de website staat een bericht over mijn afscheid als (bestuursfunctionaris) van AVV Alphen. Alles wat daar vermeld is, klopt en toch… Meer >
 
Vanaf vandaag, 1 juli, worden de maatregelen rondom het Coronavirus versoepeld. We kunnen ons dus weer iets vrijer bewegen maar wat… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Gelukkig is dat laatste niet geheel van toepassing en zullen we Aad  Groenewoud nog geregeld op de club tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven