Club nieuws AVV Alphen

Rob Bakker trainer selectieteam Alphen 2 volgend seizoen

12 juni 2020
www.avvalphen.nl

Gisteren is de overeenkomst met Rob Bakker getekend voor de functie trainer selectieteam Alphen 2. Dit was een heuglijk moment voor A.V.V. Alphen want nadat Marcel Verkerk zich jarenlang over dit team heeft ontfermd was het even goed zoeken naar een geschikte opvolger. Graag maken we hierbij van de gelegenheid gebruik om Marcel Verkerk te bedanken voor zijn inspanningen en betrokkenheid bij het tweede. 

 

Afgelopen seizoen is er een start gemaakt om het tweede elftal meer samen te brengen met het eerste zodat er één selectie senioren zou ontstaan. Komend seizoen willen wij dit verder uitbouwen en er voor zorgen dat er een soliede selectie senioren staat met Alphen 1 en 2. Dit biedt kansen voor zowel eerste- als tweede elftalspelers en voor talentvolle jeugdspelers. Rob Bakker onderschrijft het belang van een tweede elftal en selectie en heeft dit gisteren in een gesprek met spelers aan hen toegelicht.

 

Graag laten wij u nader kennis maken met Rob Bakker in onderstaande introductie die hij heeft geschreven:

Mijn naam is Robert Johan Bakker (Rob), ben 60 jaar, geboren in Manokwari (Nieuw Guinea). Woon al jaren in Hoofddorp,ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen, uitwonend 1 zoon die ook voetbalt en 1 dochter die dressuur rijdt (paarden).

 

Ik heb in mijn jeugd gevoetbald bij DCO uit Haarlem, TYBB uit Haarlem en ben daarna semi prof geweest bij HFC Haarlem en Telstar IJmuiden, Stormvogels IJmuiden, Aalsmeer, SV Hoofddorp en heb als laatste bij Koninklijke HFC mijn voetbalcarrière afgesloten.

 

Mijn trainersloopbaan verliep via S.V. Hoofddorp, HBC Heemstede, Koninklijke HFC selectie, KDO, RKDES, Kickers Leimuiden jeugd en selectie.

 

Bij A.V.V. Alphen mag ik de selectie Alphen 2 gaan trainen en begeleiden. Toen ik voor mijn eerste gesprek kwam voelde het al heel warm aan bij de club. Ik kom namelijk van een andere warme club, De Kickers uit Leimuiden. Het was dus net of ik weer thuis was en dat voelde dus uitstekend.

 

Ik ben als trainer iemand die fanatiek is maar ook de gezelligheid in de groep waardeer! Ik ben een trainer die de spelers beter wil maken en het groepsproces in de groep hoog heb zitten. En heb ook graag mensen om mij heen waar ik mee kan sparren.

 

Ik hoop ook dat we weer snel mogen aanvangen met het training geven en wedstrijden spelen! Maar de Corona doet wat het wil dus het is even afwachten hoe dat verder ontwikkelt.

 

Graag zie ik u op de club dus kom eens bij Alphen 2 kijken.

 

Met vriendelijke groet,

Rob Bakker

 

Wij wensen Rob veel succes en plezier toe bij onze club! En mocht u nieuwsgierig zijn naar de trainer en de spelers dan nodigen Rob en wij u van harte uit om de wedstrijden van het tweede elftal te komen bezoeken.

 

Bestuur A.V.V. Alphen 
Wat is het toch fijn dat we vanaf 1 juli onze kantine mogen gebruiken. Donderdagavond was het gezellig en hebben de vaste gasten de… Meer >
 
Op de website staat een bericht over mijn afscheid als (bestuursfunctionaris) van AVV Alphen. Alles wat daar vermeld is, klopt en toch… Meer >
 
Vanaf vandaag, 1 juli, worden de maatregelen rondom het Coronavirus versoepeld. We kunnen ons dus weer iets vrijer bewegen maar wat… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Gelukkig is dat laatste niet geheel van toepassing en zullen we Aad  Groenewoud nog geregeld op de club tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven