Club nieuws AVV Alphen

Oproep mbt mogelijkheid heropening kantine A.V.V. Alphen

24 juni 2020

Vanaf 1 juli aanstaande mag de kantine heropend worden. Dit is heuglijk nieuws ondanks dat het seizoen voor bijna alle elftallen al teneinde loopt op 4 juli.

 

We zouden de kantine graag in de zomerperiode op de donderdagavonden (clubavonden) tussen 19:00 en 23:00 uur willen openen. Maar dit gaat niet vanzelf nu we te maken hebben met de maatregelen rondom COVID-19. 
Ook zal opening betekenen dat er een beperkt assortiment verkrijgbaar is en er 
alleen gepind kan worden.

 

Wij willen een protocol opstellen, maatregelen treffen zoals het aanduiden van routes en signaleringen om de 1,5 meter regel in acht te kunnen nemen en ontsmettingsmiddelen plaatsen.

 

Maar om dit alles te kunnen doen hebben we vrijwilligers nodig en daarvoor doen wij hierbij een oproep: we hebben per donderdagavond minimaal 2 mensen (meerderjarig)
nodig die de verantwoordelijkheid op zich willen nemen om bardienst te doen, de hygiënemaatregelen ten uitvoer te brengen en handhaven en de kantine netjes en afgesloten achter te laten.

 

Wil je je hier voor aanmelden dan kan dit vóór 29 juni aanstaande op het volgende mailadres: Secretaris@avvalphen.nl 
Wat is het toch fijn dat we vanaf 1 juli onze kantine mogen gebruiken. Donderdagavond was het gezellig en hebben de vaste gasten de… Meer >
 
Op de website staat een bericht over mijn afscheid als (bestuursfunctionaris) van AVV Alphen. Alles wat daar vermeld is, klopt en toch… Meer >
 
Vanaf vandaag, 1 juli, worden de maatregelen rondom het Coronavirus versoepeld. We kunnen ons dus weer iets vrijer bewegen maar wat… Meer >
 
www.avvalphen.nl
Gelukkig is dat laatste niet geheel van toepassing en zullen we Aad  Groenewoud nog geregeld op de club tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven