Club nieuws AVV Alphen

Er is een tijd van komen…..en er is een tijd van gaan…….

29 juni 2020
www.avvalphen.nl

Gelukkig is dat laatste niet geheel van toepassing en zullen we Aad  Groenewoud nog geregeld op de club tegen komen.

 

Nadat Aad in 2002 in Alphen is komen wonen heeft wijlen Hans Nielen hem een jaar later benaderd iets voor de club te gaan doen.  Op dat moment werkte hij nog in Ede dus op dat moment  nog geen optie maar de interesse was wel gewekt aan de kant van Aad en Hans heeft zijn naam doorgegeven aan het toenmalig bestuur.

 

Via Studio Alphen kwam hij al geregeld bij AVV, want dat was zijn vaste club voor verslaggeving. Na zijn pensionering in 2009 werd Aad opnieuw gevraagd. De boot werd nog even afgehouden totdat Piet Bezemer (voorzitter) hem medio 2011 toch overhaalde om zich kandidaat te stellen als secretaris. Na een aantal uitvoerige gesprekken met diverse personen heeft hij zich kandidaat gesteld en werd Aad door de ALV oktober 2011 gekozen. Hij heeft toen al duidelijk aan gegeven dit voor maximaal voor 6 jaar te doen.

 

Naast het secretariaat kwamen er in de beginfase veel andere taken op Aad af; vooral veroorzaakt omdat er een aantal jaren geen secretaris geweest was. Met de eveneens nieuwe penningmeester Edwin van der Meer, hebben ze zich in de eerste jaren veel beziggehouden met bezuinigingen, op o.a. energie, inkoop kantine, salarissen en onderhoud. Financieel stond de club er toen niet goed voor. Daarnaast was er veel “bijvangst” in de vorm van velddiensten, bestuursdiensten (ook uitwedstrijden), dagbijeenkomsten van de KNVB, tuchtzaken (werden toen nog mondeling behandeld) op avonden, maar ook meerjarig beleidsplan mede schrijven, gesprekken trainers en vaak met de jeugdzaken, PR en sponsoring verbeteren. Verder betrokken bij de deal met Club Assistent, onze website- en mailprovider.

 

Talloze malen moesten er gesprekken gevoerd worden, om brandjes te blussen of te voorkomen. Ook werd hij  lid van de klaverjascommissie en heeft hij geprobeerd de Club van 100 nieuw leven in te blazen.

 

Na het afscheid als secretaris in oktober 2017 (na de afgesproken 6 jaar dus) vooral op de achtergrond bezig geweest als steun in de rug van de nieuwe secretarissen en daarnaast bleef Aad PR en een beetje sponsoring doen.

 

In november 2019 aan het bestuur aangegeven dat hij per 1 juli 2020 zal stoppen met deze activiteiten. “Graag geef ik jongere mensen de kans, het op te pikken, want een van de voornaamste redenen is wel de snelheid waarop zaken gaan in de sociale media, iets waarin ik me niet echt thuis voel ”zo gaf hij aan.

 

Gelukkig is Aad komend seizoen nog wel verantwoordelijk voor het inroosteren van de velddiensten op zondag en voor het ontvangstcomité bij eerste elftal. Eventueel wil hij bij aanwezigheid ook de omroep bij eerste elftal verzorgen.

 

Aad blijft ook nog actief als verslaggever voor Studio Alphen en hoopt dus nog vaak op sportpark De Bijlen aanwezig te zijn.

 

Dit is in een notendop wat Aad de afgelopen 9 jaar voor de club heeft betekend! Het bestuur is hem heel dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan. We zullen zijn betrokkenheid missen maar het is nu tijd voor jezelf en je familie.

 

Aad, BEDANKT voor alles en tot ziens op de club!

 

Het bestuur

 

 

 

 

  
Wat is het toch fijn dat we vanaf 1 juli onze kantine mogen gebruiken. Donderdagavond was het gezellig en hebben de vaste gasten de… Meer >
 
Op de website staat een bericht over mijn afscheid als (bestuursfunctionaris) van AVV Alphen. Alles wat daar vermeld is, klopt en toch… Meer >
 
Vanaf vandaag, 1 juli, worden de maatregelen rondom het Coronavirus versoepeld. We kunnen ons dus weer iets vrijer bewegen maar wat… Meer >
 
www.avvalphen.nl
  Voor het komende seizoen 2020-2021 hebben we voor het team van Alphen JO9-3 twee hele enthousiaste trainers gevonden die het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven