Sponsoring A.V.V. Alphen

A.V.V. ALPHEN is opgericht op 1 maart 1909 en is daarmee de oudste voetbalclub van Alphen aan den Rijn.

 

Waarom sponsoring A.V.V. ALPHEN?

Binnen ons ledenbestand zijn veel ondernemers actief op de business tot business markt. Ook de omvang van het ledenaantal zorgt voor een groot bereik voor uw marketing- en verkoopplannen op de consumentenmarkt. Sponsoring betekent onder meer naamsbekendheid, maar ook een positieve uitstraling naar de inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving. A.V.V. ALPHEN zorgt, door haar authentieke en goed georganiseerde activiteiten en de prestaties van de teams, voor veel publiciteit in de pers. Voor u als sponsor zorgt dit voor handhaving en een verdere vergroting van uw naamsbekendheid. En niet te vergeten biedt A.V.V. ALPHEN u onder andere de mogelijkheid om uw producten en/of diensten aan te bieden via onze website en op het narrowcasting (video) systeem om direct in contact te komen met de leden en andere website bezoekers.

 

 

Sponsoring en het beleid van de vereniging

Het sponsorbeleid van A.V.V. ALPHEN is er globaal op gericht, financiële middelen te werven die kunnen worden benut ten gunste van alle leden van de vereniging. Bal-, team-, website-, en bordsponsoring zijn de meest bekende vormen van sponsoring. A.V.V. ALPHEN biedt ook de gelegenheid voor een potentiële sponsor om alleen een bepaald evenement of activiteit te sponsoren, denk bijvoorbeeld aan het “Henk Wille toernooi” of het “Jan de Bruin toernooi”.

Niet te vergeten worden er jaarlijks diverse activiteiten voor onze jeugd georganiseerd, waar A.V.V. ALPHEN niet alleen afhankelijk is van de diverse sponsoractiviteiten onder haar leden, maar ook van haar sponsoren die A.V.V. ALPHEN een warm hart toedragen.
 

De organisatie

De sponsororganisatie is in handen van het Sponsorteam van A.V.V. ALPHEN. Het team zorgt in nauw
contact met haar sponsoren voor het perfecte klimaat voor relatiebeheer, publiciteit, uitstraling en
vanzelfsprekend gezelligheid!

Aan iedere sponsor… ongeacht de omvang van uw bijdrage …. heel veel dank!

Sponsorteam A.V.V. ALPHEN
 

Interesse?

Vult u dan ons formulier in of stuur een email naar info@avvalphen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan voor sponsoring.
Terug naar boven