VVSB JO9-2
Alphen JO9-1 (F1)
04-03-2017
0-2

Na een paar weken zonder wedstrijd mochten we vandaag eindelijk weer aantreden. De laatste competitie wedstrijd was meer als een maand geleden. In de tussentijd nog wel Bernardus in een oefenwedstrijd opgerold met 6-1. Ik was benieuwd of de jongens de goede "flow" konden doorzetten.

Vandaag uit tegen Vvsb F2 waarvan de thuiswedstrijd me nog fris in het geheugen lag. 1-2 verloren destijds maar een puike partij gespeeld door de jongens. Zeker de 2e helft waren we toen oppermachtig maar het balletje wilde er niet in. Tijd voor revanche!

Voordat we konden beginnen moesten we even wachten omdat er geen scheidsrechter was. Eenmaal aan de gang vond ik het spel erg rommelig. Hoewel....spel....eigenlijk werd er helemaal niet gespeeld. De inval scheids vond het belangrijk om zo vaak mogelijk te fluiten. Op m'n klokje 3 minuten en al 10 x gefloten. Waarom nou toch vroeg ik me af??? Maar niets laten merken anders nemen de jongens het over. Na een minuut of 8 begonnen we beter te voetballen en konden we steeds beter de ruimtes vinden. Na een mooie steekpass van Majied kreeg Alano een mooie kans, alleen op de keeper af schoot hij de bal net naast. Even later kregen we een corner die Sven mooi in de voeten van Jay speelde. Jay nam mooi aan met links en met de rechterwreef knalde hij de bal mooi in de kruising, lekker 0-1!
Even later weer een corner, nu vanaf de andere kant. Stijn gaf de bal indraaiend voor het doel en Seppe kreeg de bal voor zijn voeten om hem goed binnen te tikken, 0-2 rust.

In de 2e helft hebben we de wedstrijd stabiel uitgespeeld. Hard gewerkt allemaal en verdedigend staat het gewoon erg goed. Younes, Jay en Berat deden dit uitstekend. Er werd nog wel 1 kans weggegeven maar die werd door Sydney keurig gepareerd. Zelf kwamen we ook niet meer tot scoren dus bleef het bij 0-2.

Het was niet onze beste wedstrijd maar de zege vond ik terecht. Na de winterstop gaat het sowieso lekker, 6 wedstrijden gespeeld en 6 x gewonnen! Ga zo door jongens!