De eerste voor onze nieuwe talenten!

01-01-1970
9-4

Daar was hij dan eindelijk, de eerste "echte" wedstrijd voor onze nieuwe talenten! Ze hebben we lang naar uitgekeken, stond zaterdagochtend al extra vroeg naast hun bed, kortom, ze hadden er zin in! De trainers hadden de opstelling al lang klaar, dus was het nu zaak de jongens de goeie aanwijzingen te geven en op de juiste plekken te zetten.

Tegenstander was Woubrugge JO8-2. Ook een nieuw team, maar daar zaten er al wat meer bij die wedstrijd ervaring hadden. Het zou dus meteen een pittig potje worden. En dat bleek ook meteen, want Woubrugge vloog uit de startblokken, maar we lieten ons zelf ook niet onbetuigd. De wedstrijd was dan ook redelijk in evenwicht en het duurde relatief lang voor de eerste goals vielen. Helaas voor ons vielen die in het verkeerde doel, want Woubrugge kon twee keer scoren. Maar de jongens gaven niet op en bleven doorgaan met ballen afpakken en mannetjes voorbij spelen. Nog voor de rust konden we zelf ook 4x scoren, Woubrugge er ook nog 1 maakte gingen de de rust in met een 4-3 voorsprong.

Beetje limo en even zitten om weer op adem en krachten te komen en de jongens waren alweer klaar voor de 2e helft. Enthousiast renden ze het veld weer op om er tegen aan te gaan. En dat lukte ook goed. Want De goals vielen als rijpe appelen en achterin konden we het goed dicht houden. Woubrugge scoorde maar 1x terwijl wij dat 5x konden doen. eindstand 9-4!

Wat een goed begin zeg! Het is wel duidelijk dat de technische staf de boel in 1x goed op de rit heeft staan, dat belooft nog wat voor de komende wedstrijden!