Goede reeks neerzetten

CVC Reeuwijk JO11-1
Alphen J011-1
16-02-2019
1 - 9

Scheidsrechter:   S.G. (Sean) Kwinten
CVC Reeuwijk, die kennen we. Voor de winterstop gingen we daar met 5-4 onderuit, in een wedstrijd die we eigenlijk hadden moeten winnen, zeker op basis van de tweede helft. Er viel dus wel wat recht te zetten.

We komen erin halverwege de 1e helft, want uw verslaggever had nog wat bezigheden bij een ander team van ons grote AVV. De 0-1 tussen stand staat op het bord. Een mooie aanval die na een pass van Maik door Stijn keurig aangenomen en afgerond wordt, zo wordt hem verteld. Vanzelf gaat het allemaal niet, want Reeuwijk doet lekker mee en is ook gevaarlijk en Keano moet een paar keer handelend optreden. Hun slimme spits die goed zijn lichaam gebruikt geeft onze verdedigers ook genoeg te doen. Zo golft het spel op en neer, maar wordt er voorlopig in beide doelen nog niet gescoord. De ruststand is dan ook een krappe 0-1, de 2 helft kunnen we dus nog echt aan de bak want Reeuwijk zal er echt voor gaan.

De tweede helft begint en inderdaad, Reeuwijk gaat er vol voor. Met wat geluk houden we echter de 0. Met dank aan lat en paal. Aan de andere kant gaat Maik op avontuur. Uit een mooie individuele actie creëert hij zelf de kans en wat bij Reeuwijk net niet lukt, lukt bij ons wel. Goal dus, 0-2! Dat is altijd lekker. En het wordt nog beter, want Bas tikt niet veel later de 0-3 binnen op aangeven van Maik. De koek is nog niet op want Stijn maakt snel daarna onze 4e en zijn 2e. Weer op aangeven van Maik.

Reeuwijk doet nog wat terug en maken de 1-4. Er begint weer wat te leven bij ze. Maar als Maik op aangeven van Bas snel de 1-5 maakt is het over. Ze geven het op en wij lopen en sneltrein vaart uit naar 1-9 door goals van Stijn, Maik en weer 2 maal Stijn. Zo staat er aan het einde van de wedstrijd weer een grote uitslag op het bord, maar we moeten ook eerlijk zijn. Als Reeuwijk wél die 1-1 maakt aan het begin van de tweede helft wordt het een ander verhaal en een stuk moeilijker. Het score verloop zat dus niet tegen, maar uiteindelijk wel dik verdiend gewonnen. Jammer dat we nu 2 zaterdagen vrij zijn, want deze flow willen we natuurlijk lekker in blijven

 

Verslagen

Terug naar boven