Weer even wennen

01-01-1970
3-7

Het is weer zaterdag. Vroeg, veel wind en een aantal jongetjes heeft de laatste wedstrijd een maand geleden gespeeld. En we hebben Sem als nieuw teamlid erbij, voor hem is het zelfs zijn eerste wedstrijd met ons. De tegenstander kennen we, dat is dezelfde waartegen we de laatste wedstrijd hebben gespeeld. Toen ging dat heel goed, maar toen is niet nu. Dus we zullen zien hoe het vandaag uit pakt. Na wat misverstanden over met hoeveel spelers we spelen is het uiteindelijk 8 vs 8. Dat blijkt wel een hele grote mierenhoop, dus houden we het al snel toch bij 6 vs 6. Dat geeft iets meer ruimte en de mannen komen wat beter aan voetballen toe.

Toch is het wel wennen na zo lange tijd. Het is een gelijkopgaande strijd maar toch trekken we een paar keer aan het kortste eind. ASC heeft er, ondanks een hele hoop goede reddingen van Quinn, toch 3 gescoord voor dat wij de eerste kunnen maken, het is Luuk die het doet met zijn kenmerkende wreeftrap. 1-3 is de tussenstand waarmee we gaan rusten. Dat biedt nog perspectief voor de tweede helft.

Fanatiek beginnen de boys aan de tweede helft. Er wordt scherp verdedigd door Lucas, Maxim en Bram en ook Sem en Kyan helpen daar vaak mee. Zou het nog lukken een paar doelpuntjes te maken? Ja zeker! Sam schiet de bal namelijk knalhard achter de keeper van ASC, waardoor we er nu 2 gemaakt hebben. Maar ASC had er ook alweer 3 gemaakt, waardoor de stand nu 2-6 is. En dan komt Kyan aan de bal Met een heel hard schot raakt hij de paal. Nog een keer proberen dan, op de lat! Wat een pech, maar even laten scoort hij alsnog waardoor het 3-6 wordt. Als joker komt Ryu nog in het veld, zijn eerste minuten na zijn gebroken arm. Of het helemaal veilig is weten we niet, maar hij wil zo graag lekkere voetballen dat hij gewoon gaat.

We proberen nog wat doelpunten te maken, maar hun keeper redt telkens goed. Maxim scoort nog wel, maar dat was niet onze 4e dus daar gaan we het verder niet meer over hebben ;)

Lekker bezig geweest, beetje onwennig weer maar wel plezier gehad.