Nog steeds ongeslagen

Alphen JO8-2
S.V. Kickers'69 JO8-2
21-09-2019
8-3

Het is weer zaterdag, tijd voor een potje voetbal. De omstandigheden zijn perfect met een lekker zonnetje en aangename voetbal temperatuur. De sfeer is natuurlijk ook prima met alle winstpartijen die we al gehad hebben. Deze keer hebben we ons nieuwe teamlid Tygo erbij, voor hem is het zijn eerste wedstrijd.

Tegenstander van vandaag is Kickers 69 uit Leimuiden. Daar zitten weer wat grote spelertjes tussen zeg, maar we laten ons daar niet door intimideren. Met Marijn de eerste helft op doel beginnen we het potje. Al snel zijn we lekker aan het aanvallen en proberen we te scoren. Dat lukt ook, want Ruben prikt de bal netjes achter hun keeper om ons op voorsprong te brengen. Niet veel later mag de keeper van Kickers weer vissen, want Luuk S. schiet van afstand mooi in de hoek.

Dat is een lekker begin, maar we moeten er wel met onze koppies bij blijven, Kickers komt er een paar keer gevaarlijk uit en ze krijgen nu ook kansjes. Dit is andere koek dan vorige week, toen we de tegenstander bijna niet op onze helft hebben gezien. Uit één van die kansen weten ze ook te scoren, 2-1 en de spanning is weer helemaal terug! Gelukkig weet Sam de score weer wat uit te breiden door vlak voor de eerste time-out de 3-1 binnen te schieten.

Snel wat aanwijzingen en weer door. Maar dat gaat nog niet zo soepel, want Kickers vindt weer de aansluiting met de 3-2. Marijn is kansloos. De jongens blijven hard werken en dat heeft resultaat. Adam scoort mooi en kort daarna Luuk K. ook, 5-2! Dat tussenstand is voor de technische staf en ook de supporters toch wat comfortabeler en dat is ook de stand waarmee we de kleedkamer opzoeken voor de rust.

Limo, keeper wissel, Nadir op doel voor Marijn, tactische aanwijzingen, allemaal je eigen plekkie onthouden en vanuit daar gaan voetballen en hard blijven werken, dan komt het allemaal goed. Die tips worden goed in de oren geknoopt, want de 2e helft begint goed als Justin de 6-2 binnen schiet. Er wordt nu scherp verdedigd Tygo en Luuk K. onderscheppen de bal een paar keer goed en Nadir heeft een paar goede reddingen. Toch weet Kickers nog een keer te scoren waardoor het 6-3 staat, maar we blijven doorgaan en gaan steeds beter voetballen. We hebben zelfs oog voor vrijstaande medespelers en er wordt steeds beter over gespeeld. Kickers komt er nu niet meer aan te pas, waardoor Adam de 7-3 kan binnenschieten. Maar de mooiste voetbalgoal bewaren we voor het laatst, want met een mooi driehoekje tussen Marijn, Luuk en Ruben is het de laatste die de 8-3 op het scorebord zet.

Sam, Tygo en Luuk K. geven ondertussen achterin niks meer weg zodat de 8-3 ook de eindstand is. Niet zo makkelijk als vorige week, maar toch een duidelijke uitslag. Elke wedstrijd leren de boys weer bij en elke wedstrijd gaat het weer wat beter, blijven ze beter op hun eigen positie en spelen ze steeds vaker naar vrijstaande medespelers. Top!
 

Verslagen

Terug naar boven