Activiteiten

GROTE CLUBACTIE 2015

Datum zaterdag 19 sep 2015
Locatie -
GROTE CLUBACTIE 2015
Ook in 2015 doet AVV Alphen weer mee met de Grote Clubactie. Hiermee verdient de vereniging extra geld, wat volledig wordt besteed aan verschillende activiteiten voor de jeugd. Dankzij de verkoop van de loten door onze eigen jeugdleden kunnen we leuke jeugdactiviteiten naast het reguliere voetbal blijven organiseren. 
Een lot kost € 3,00 waarvan maar liefst € 2,40 directe opbrengsten zijn voor onze vereniging. Dit geld wordt alleen besteed aan verschillende activiteiten voor de jeugd. Dankzij de verkoop van de loten door onze eigen jeugdleden kunnen we leuke jeugdactiviteiten naast het reguliere voetbal blijven organiseren. Wij vragen dan ook aan de ouders van de jeugdleden, de jeugdleiders en – leidsters om de verkoop van de loten te stimuleren.

Net als de voorgaande jaren gaan we ook nu weer met automatische incasso werken. De kinderen hoeven dus niet met geld over straat. Iedereen krijgt het originele verkoopmateriaal van de Grote Club Actie. Je hoeft dan later geen loten te gaan brengen en geld te incasseren. Het lotnummer(s) wordt op het bankafschrift vermeld als het geld wordt afgeschreven. Let wel op dat alle namen, postcodes en rekeningnummers duidelijk leesbaar zijn ingevuld. Zodat wij alle gegevens op de juiste manier kunnen  verwerken.

Contant betalen kan ook, maar alleen met vooraf betaling. Er zullen geen loten besteld worden als er bij het inleveren van het verkoopmateriaal geen geld wordt ingeleverd. Deze loten worden wel door de verkoper bij de koper bezorgd.

Voor meer informatie over de grote clubactie over diverse data en de trekking kijk dan op de site van de Grote Clubactie of op de site van AVV Alphen !  

Terug naar boven