Vrijwilligers


AVV ALPHEN EN VRIJWILLIGERSBELEID
 
AVV Alphen kent sinds het seizoen 2013-2014 voor alle leden de verplichting tot het doen van werkzaamheden voor de vereniging. Dit besluit is goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering van AVV Alphen in 2013. Zonder deze verplichting bleek het voor ons helaas niet mogelijk alle activiteiten rond te krijgen zonder telkens weer een beroep op dezelfde mensen te moeten doen.

Voor jeugdleden tot 16 jaar rust deze verplichting bij de ouders of voogd. Voor ouders of voogd van jeugdleden geldt ook de verplichting dat zij zorgdragen voor vervoer bij uitwedstrijden van hun eigen kind. U kunt dit uiteraard in overleg met de andere ouders van het team van uw kind afstemmen.

Heeft u geen specifieke voorkeur voor vrijwilligerswerk opgegeven? Dan wordt u met ingang van het seizoen 2014-2015 automatisch ingeroosterd voor een bar-, keuken– of velddienst.
Meer weten over AVV Alphen en vrijwilligersbeleid? Neem contact op met één van onze vrijwilligerscoördinatoren.

Henk Blaauw (Algemene Coördinatie en Vrijwilligerszaken)
E-mail: ikhelp@avvalphen.nl
 
Wanneer u een specifieke voorkeur heeft voor vrijwilligerswerk, dan kan dit worden doorgegeven door het inschrijfformulier vrijwilligers in te vullen door op deze link te klikken.

 

Terug naar boven