Club nieuws AVV Alphen

IN MEMORIAM HANS NIELEN

03 april 2020
www.avvalphen.nl

IN MEMORIAM :  HANS NIELEN
 

Vandaag (3 april 2020) kregen wij het bericht dat Hans Nielen zijn strijd tegen het Coronavirus heeft verloren en als gevolg van dit virus is overleden.
 

Hij is een week geleden opgenomen in Leiderdorp en na enkele dagen kwam het bericht, dat hij inderdaad slachtoffer was van dit virus.
 

Hans is lid geworden van A.V.V. Alphen op 1 september 1978, zijn zoon Richard was toen 6 en hij werd o.a. elftalleider van dat team en andere teams. Na een aantal jaren ging hij met pensioen en werd lid van de “Werkploeg”, de groep vrijwilligers die dagelijks voor onderhoud e.d. zorgt. Hoewel met name het inhalen van oud papier een van zijn speerpunten was, noemde hij zich zelf graag – zij het wat ironisch – ‘Chef-werkploeg’.
 

Hij was een trouw (thuis)supporter van het eerste elftal en luisterde bij uitwedstrijden graag naar Studio Alphen, om zo deze wedstrijden mee te beleven.

Naast Alphen was Ajax zijn tweede voetballiefde.
 

Hans was vrijwilliger pur-sang; toen hij vernam dat er vrijwilligers waren, die geen contributie hoefden te betalen, zegde hij zijn lidmaatschap op in 2015. Zo was hij, soms rechtlijnig en nurks, maar met het hart op de goede plaats. Kritisch, maar rechtvaardig.
 

Hij hoopte dit jaar zijn 80e verjaardag te vieren, samen met zijn dierbare vrouw Ria en de kinderen. Helaas is hem dat niet gegund.
 

 

Wij wensen Ria, Corina en John, Richard, José en de kleine Luuk heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Mogen jullie de kracht vinden, dit een plaats te geven.

 

 

Bestuur en leden A.V.V. Alphen 
www.avvalphen.nl
Ons bereikte het droevige nieuws dat Grad de Bruin overleden is. Grad was vele jaren lid en vanaf september 1971 zelfs erelid van… Meer >
 
De competities in het amateurvoetbal worden dit seizoen niet meer hervat. Dat heeft de KNVB dinsdag bekendgemaakt. Er zullen geen… Meer >
 
www.avvalphen.nl

Inning contributie April

30 maart 2020
  Het is stil…..geen trainingen, geen toernooien of andere activiteiten op onze altijd roerige en gezellige vereniging.… Meer >
 
  In deze tijd van het Coronavirus worden er een aantal werkzaamheden verricht bij onze voetbalvereniging. Zo is gisteren de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven