Club nieuws AVV Alphen

Zaterdag 13 april: AVV Alphen - Roodenburg - 0 - 1

Vandaag prachtig voetbalweer op De Bijlen en een belangrijke wedstrijd om überhaupt nog een poging te wagen om omhoog te kunnen kijken oftewel: zichzelf veilig proberen te spelen of zo hoog mogelijk eindigen op de nacompetitieplekken.

Alphen schiet uit de startblokken en in minuut 9 een levensgrote kans voor Yassine: een mooie lob over de verdediging komt voor de voeten, maar de keeper is een sta-in de weg. Later gaat Roodenburg 1-op-1 met Davey, maar wordt aan de verkeerde kant van de paal geschoten. Alphen heeft zijn zaken over het algemeen goed op orde en is de gevaarlijkere ploeg van de twee.

In de 35e minuut komt de bal weer voor de voetbal van Yassine nadat Adil de verdediging van Roodenburg uitspeelt. Ook hier wordt er niet nauwkeurig met de kansen omgegaan en 4 minuten later ligt de bal achter Davey.
Door verdedigend geklungel achterin krijgt Alphen net voor rust de 0-1 om de oren.

In de tweede helft gebeuren er geen bijzonderheden en kan Alphen geen potten meer breken en het Roodenburg dermate moeilijk maken. De wedstrijd gaat als een nachtkaars uit en Roodenburg kan 3 belangrijke punten bijschrijven.

Met nog 5 wedstrijden voor de boeg wordt het bijna onmogelijk om jezelf nog veilig te spelen en moet er toch wel serieus weer naar beneden gekeken worden.

JO10-1 naar Duinrell

29 april 2024
Zaterdag 27 april jl. stond voor de JO10-1 een teamuitje naar Duinrell op het programma. De jongens hebben genoten van het… Meer >

AVV Alphen zoekt voor het seizoen 2024/2025 naar een nieuwe hoofdtrainer voor het 1e elftal. Alphen is de oudste… Meer >

Op maandag 22 april jl. bereikte ons het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerde Erelid Jan Ederveen op 88-jarige leeftijd is… Meer >