Alphen F4

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
13-12-2014 10:00 WDS F4 Alphen F4 2-3

F4 heer en meester en verslaat koploper

En dan moet je als de nr 8 naar de koploper toe, de jongens waren best wel onder de indruk en helemaal toen de tegenstander met twee enorme reuzen het veld opkwam. De coaches van beide teams hadden even lekker over de tegenstanders gepraat en dat leverde een een leuke bijkomstigheid op. WDS had veel moeite gehad met de tegenstanders waarvan de F4 net aan punten hadden verspeeld, dus vlak voor het begin de mannen ingelicht dat er misschien wel een mooi resultaat behaald kan worden. Waar het af en toe met luisteren soms nog niet helemaal goed gaat was er nu wel één en al aandacht. Vanaf minuut één ontspon zich een fantastische strijd waarbij de F4 voetballend toch echt de bovenliggende partij was.Met 7 spelers, Majied had de griep, moest de klus geklaard worden. Sil was de 1e helft de keeper, de verdediging bestond uit Justin, Arie en Keanu en was een onneembare vesting, de passende Toon was de regisseur op het middenveld en de voorhoede bestond uit de getructe Mika en krachtpatser Thomas die beide ook nog een keer behoorlijk snel zijn.De 2e helft wisselde Arie met Sil en zodoende was het keepersprobleem ook weer opgelost. Als de F4 zo veel beter was waarom is de eind uitslag dan maar 2-3 zullen velen zich afvragen ? Heeel simpel, de F4 creëert zoveel kansen en dat kost behoorlijk wat kracht dus precisie met afwerken plus dat de paal en lat nog weleens in de weg staan. De tegendoelpunten ? Omdat er van achteruit opgebouwd wordt en onderscheppingen voetballend worden opgelost, niets weg rammen en dat gaat weleens verkeerd, niets aan de hand want dat mag en dan smaakt zo'n overwinning heerlijk en voldaan (zie foto)
Door: Ad de Lange , 16-12-2014 00:00