Alphen F5

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
07-02-2015 08:45 Woubrugge F3 Alphen F5 3-4

3 punten meegenomen bij de koploper!

Woubrugge uit, altijd lastig. Vooral als de tegenstander nog alles tot nu toe heeft gewonnen. Toch was de moraal hoog, We zullen ze wel eens even in gaan maken riepen ze eensgezind.

De start was voortvarend, het lukte om Woubrugge goed onder druk te zetten, wat kleine kansjes kwamen er, maar nog geen doelpunt. Totdat Roan goed doorging op rechts, zijn voorzet was fantastisch en Joa stond klaar om hem in te tikken. Een aanval uit het boekje! Prachtig jongens!

Jammer genoeg konden we niet lang genieten van de voorsprong, wat uit een uitbraak van Woubrugge scoorden ze tegen, onze keeper van vandaag Jadyden vd Meij was kansloos. Maar we lieten de koppies niet hangen, meteen gingen we op zoek naar de nieuwe voorsprong. Dat lukte ook, weer was het Joa die alleen door kon en koel afrondde.

Het spelbeeld bleef hetzelfde, Alphen sterker en we konden goed druk blijven zetten, maar helaas scoorde Woubrugge uit een uitval wel weer tegen wat de 2-2 betekende. Snel weer aandringen en op zoek naar de voorsprong. Vlak voor rust kwam die er ook verdiend, toen Joa zijn derde van de middag op het scorebord kon zetten. Rust!

Na de rust ging het lang gelijk op, zonder echte grote kansen. Die kans kwam er uiteindelijk wel voor Woubrugge, uit een vrije trap werd keihard raak geschoten door de grootste jongen van het veld. 3-3! Maar we gaven ons niet zomaar gewonnen, in de laatste minuten lukte het Roan om op rechts bijna de achterlijn te halen, zijn strakke voorzet ging via een Woubrugge been het doel in. De winnende! want niet veel later floot de scheidsrechter af.

Knap gedaan mannen! Woubrugge mooi het eerste puntverlies gegeven. Ga zo door!
Door: Frank Splinter , 07-02-2015 00:00